UV-beschermd

Meer tonen Minder tonen

Gebruik

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas coronascherm

Een plexiglas coronascherm is de oplossing voor bescherming voor u en uw medewerkers. Het plexiglas coronascherm dient als een extra bescherming tegen het Coronavirus tussen de werknemer en de klant of patiënt. Denk hierbij aan bij apotheken, ziekenhuizen, supermarkten, drogisterijen, afhaalrestaurants, gemeentebalies, bioscopen, recepties, werkplekken tussen collega’s etc. Wij maken het voor u geheel op maat in de gewenste afmeting met eventueel een uitsparing of gaten in de plaat.

Plexiglas.nl heeft al diverse plexiglas coronaschermen mogen maken en leveren voor onder andere Jumbo, Etos, ziekenhuizen en apotheken.

Voor een plexiglas coronascherm op maat kunt u mailen naar klantenservice@plexiglas.nl of via het contactformulier op onze webshop. U mag uiteraard ook bellen naar 085-9020800.

Plexiglas coronascherm apotheek

Als u op zoek bent naar een plexiglas, dan helpen wij u graag verder. Wij verkopen plexiglas dat wij helemaal voor u op maat zagen. Geef enkel aan ons door welke afmetingen en vorm het plexiglas moet hebben en wij zorgen ervoor dat het bij u wordt thuisbezorgd. Wij hebben medewerkers en machines klaarstaan om voor u de hoogste kwaliteit te garanderen. U kunt uiteraard ook even bij ons komen kijken als u op zoek bent naar andere kleuren plexiglas. Het glas dat wij leveren is sterk, eventueel nog eenvoudig door uzelf na te bewerken en leverbaar in een groot aantal verschillende diktes.

U wilt plexiglas kopen maar heeft hier nog wel wat vragen over? Of misschien zoekt u wel advies over welke soort en dikte plexiglas het beste geschikt is voor uw klus? Wat uw vraag ook is, wij staan altijd klaar om deze voor u te beantwoorden. Neem dan ook even contact met ons op, zodat wij u een duidelijk antwoord kunnen geven op uw vraag. Wij hebben bij Plexiglas.nl de mooiste soorten plexiglas voor u klaarstaan, waar u direct mee aan de slag kunt gaan. Dit glas is geschikt voor vele verschillende toepassingen.

plexiglas spatscherm in aluminium frame

Spatscherm in profiel 100 x 200 cm

 226,75

Excl. BTW:  187,40

spatscherm op maat, in aluminium frame, horeca

Plexiglas spatscherm horeca 100 x 180 cm

 119,79

Excl. BTW:  99,00

plexiglas baliescherm toonbank in winkel

Spatscherm voor balie – Budget

 65,34

Excl. BTW:  54,00

budget plexiglas spatscherm hangend, product tekening

Spatscherm hangend – Budget

 54,45

Excl. BTW:  45,00

plexiglas spatscherm in aluminium frame

Spatscherm in profiel 100 x 100 cm

 139,15

Excl. BTW:  115,00

spatscherm staan, toonbank

Plexiglas baliescherm

 71,39

Excl. BTW:  59,00

spatscherm in aluminium frame

Spatscherm in profiel op maat

 163,35 per m2

Excl. BTW:  135,00 per m2

plexiglas klemmen, multifunctioneel

Plexiglas spatscherm kantoor

 95,59 per m2

Excl. BTW:  79,00 per m2

spatscherm op maat, school

Plexiglas spatscherm school

 95,59

Excl. BTW:  79,00

spatscherm hangend, jumbo

Plexiglas spatscherm hangend

 60,50

Excl. BTW:  50,00

coronafilter pillar wit

Corona luchtreiniger

 2.176,79

Excl. BTW:  1.799,00

Corona luchtfilter, wit, receptie

Corona luchtfilter balie

 2.964,50

Excl. BTW:  2.450,00

Corona luchtfilter, wit, bureau

Corona luchtfilter bureau

 2.964,50

Excl. BTW:  2.450,00

Spatscherm op maat, plexiglas met frame

Staand plexiglas spatscherm met uitsparing

 119,79

Excl. BTW:  99,00

plexiglas luxe spatscherm

Plexiglas luxe spatscherm horeca hout – Cheers hoog

 453,75

Excl. BTW:  375,00

Bij Plexiglas.nl bent u verzekerd van een ruim assortiment en goede kwaliteit

Bent u op zoek naar plexiglas van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Plexiglas.nl aan het juiste adres. Wij zijn in Nederland de grootste leverancier van plexiglas. Ons assortiment bestaat uit plexiglas platenbuizen en blokken maar wij hebben ook polycarbonaat platen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren. Verder bieden wij ook Aluminium composiet platen (Dibond) en HPL platen (Trespa) aan. Maar ook plexiglas toebehoren zoals speciale lijmen, schoonmaak- en polijstmiddelen hebben wij in ons assortiment.

Plexiglas op maat zonder zaagkosten

freesmachine Plexiglas.nlPlexiglas.nl levert maatwerk zonder zaagkosten. Wat houdt dit in? Dit betekent dat u de kleur, dikte en afmeting van uw plexiglas plaat helemaal zelf kunt beslissen. Wij maken het plexiglas zelf voor u op maat, zonder dat wij daar verdere kosten voor rekenen. Uw plaat wordt op de millimeter nauwkeurig gemaakt middels onze Biesse Rover CNC-gestuurde freesmachine. Met deze prachtige machine kunnen wij ook andere vormen voor u frezen, zoals een cirkel, driekhoek etc. U betaalt alleen voor hetgeen u daadwerkelijk nodig heeft. U blijft bij ons dus niet met reststukken zitten. Als u bij ons een bestelling plaatst hoeft u niet bang te zijn voor hoge verzendkosten. Wij verzenden uw bestelling namelijk gratis! Voor spoedleveringen betaald u 35,00 euro.

Bij Plexiglas.nl staat service hoog in het vaandel

Wij bij Plexiglas.nl doen er alles aan om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Wij denken graag met u mee over hoe u plexiglas het beste kunt gebruiken bij uw project. Wij zijn op diverse manieren te bereiken:

E-mail Plexiglas.nl U kunt een e-mailadres sturen naar klantenservice@plexiglas.nl.

Telefoon Plexiglas.nl Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel.nr. 085-9020800 van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. En op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 16:00 uur.

Chat Plexiglas.nl Ook kunt u gebruik maken van onze chatfunctie op de website, hier staan wij u graag te woord voor snelle vragen.