**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Plexiglas buizen mat

Matte plexiglas buizen. Voor gebruik binnen- en buitenshuis. Licht van gewicht, weerbestendig en slagvast. Bestel uw matte buizen op maat!

  • Binnen- en buitenshuis gebruik mogelijk
  • Matte plexiglas buizen op maat
  • Zorgt voor diffuse lichtspreiding

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Kenmerken van plexiglas buis mat

Steeds meer mensen kiezen voor een buis van plexiglas in plaats van een buis van glas. Een buis van mat plexiglas staat bekend om zijn stevige karakter. Dit is zelfs 25 keer sterker dan een buis van “gewoon” glas. Al onze matte plexiglas buizen zijn UV-bestendig. Hierdoor bent u ervan gegarandeerd dat de matte plexiglas buis niet zal verkleuren of verweren. Door de weerbestendigheid van het plexiglas zijn de matte plexiglas buizen voor zowel binnen- als buitenshuis geschikt. De matte plexiglas buis heeft een mooi gesatineerd (mat) oppervlak. In combinatie met licht zorgt dit voor een zachte, diffuse lichtspreiding.

Toepassingen plexiglas buis mat

Onze matte plexiglas buizen hebben een prachtige gesatineerde (matte) look. Wanneer u de matte plexiglas buizen in combinatie met verlichting gebruikt zal er een zachte, diffuse lichtspreiding ontstaan. Hierdoor worden de matte plexiglas buizen vaak toegepast in de verlichtingsindustrie. Er zijn daarnaast veel klanten die de matte plexiglas buizen gebruiken voor hobbymatig gebruik. Ook voor decoratie in huis zijn de matte buizen van plexiglas erg populair.

Plexiglas buis mat op maat bestellen

Bij Plexiglas.nl kunt u de matte buizen op maat bestellen. Al onze plexiglas buizen hebben een maximale afmeting van 200 cm. Als u wilt dat wij de buis voor u op maat zagen betaalt u €25,- excl. BTW extra. Wij kunnen de matte plexiglas buis in maximaal 10 stukken zagen. De minimale lengte per stuk is 5 centimeter. De afname van onze matte plexiglas buizen gaat per volle buis. Dit betekent dat als u een stuk plexiglas buis op maat bestelt, u ook de reststukken erbij ontvangt. Deze kunt u later eventueel gebruiken voor een ander project!

Matte plexiglas buizen 50x44 mm en 150x144 mm

Wij hebben twee verschillende diktes van de matte plexiglas buizen in ons assortiment. Bij ons kunt u een plexiglas buis mat 50x44 mm of een plexiglas buis mat 150x144 mm bestellen.

Uitzetten plexiglas buis mat

Het is belangrijk om er tijdens het bestellen van uw plexiglas buis mat rekening mee te houden dat de buizen kunnen uitzetten of krimpen bij verandering van temperatuur. De uitzettingsgraad bij een plexiglas buis mat is 0,07 mm per meter per graad.