**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Kuchscherm, spatscherm of coronascherm

Kuchschermen tegen corona

Bescherm uw medewerkers en klanten tegen corona! Plexiglas.nl heeft al diverse plexiglas kuchschermen mogen maken voor o.a. Jumbo, Etos, ziekenhuizen, scholen & apotheken.

Artikelen 1 tot 15 van 31 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 31 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Plexiglas kuchscherm - bestel op Plexiglas.nl

Ondanks de coronamaatregelen is het niet per se nodig om 1,5 meter afstand te houden, mits er zogeheten ‘kuchschermen’ of 'spatschermen' worden geplaatst. Een kuchscherm of spatscherm is een afscheiding van plexiglas. Het doel is om te voorkomen dat het corona virus zich makkelijk kan verspreiden. Door het plaatsen van een plexiglas kuchscherm kan er op een veilige en verantwoorde manier contact plaatsvinden tussen uw personeel en gasten of klanten.

Bij Plexiglas.nl verkopen wij diverse spatschermen ter preventie van de verspreiding van corona. Wij verkopen spatschermen speciaal ontwikkeld voor bijvoorbeeld scholen, horeca en kantoren. Daarnaast kunt u bij ons diverse kuchschermen online bestellen die op allerlei locaties te gebruiken zijn. Ook kunt u bij ons eventueel 100% maatwerk laten verrichten. Dit betekent dat wij het kuchscherm helemaal naar wens kunnen maken. 

Kuchscherm, spatscherm of preventiescherm

De schermen ter preventie van corona worden kuchschermen of spatschermen genoemd, maar staan ook wel bekend als coronaschermen of preventieschermen. Het voordeel van een kuchscherm of coronascherm van plexiglas, is dat ze een barrière tussen personen vormen. De afstand voor aerosollen (fijne druppels welke vrijkomen bij o.a. hoesten en niezen) wordt vergroot omdat de directe contactlijn tussen twee of meerdere personen wordt doorbroken. De afmeting van het corona scherm speelt hierbij een belangrijke rol. De kans om in contact te komen met het corona virus via druppels wordt namelijk verkleind als de coronaschermen groter zijn.

Om de afstand tussen tafels, bureaus en mensen te verkleinen bieden de coronaschermen een duurzame en kwalitatieve oplossing. Vanwege het transparante materiaal kunt u een zo laag mogelijke belemmering van het zicht in uw horecazaak, kantoor, werkplaats of instelling te creëren.

Kuchscherm voor balie

Plexiglas.nl verkoopt ook spatschermen voor balies. Een plexiglas afscherming voor uw balie of werkplek is dé oplossing om uw personeel en klanten te beschermen tegen besmetting van het coronavirus en andere virussen. Ideaal voor onder andere afhaalrestaurants, apotheken, bibliotheken, recepties, fysio balies, wachtkamers en werkplekken tussen collega’s. U kunt dit stevige plexiglas baliescherm eenvoudig neerzetten als hygiëneafscherming tussen uw toonbank en de kassa. Het materiaal is 50% lichter én 25 keer sterker dan gewoon glas.

Plexiglas spat scherm winkel

Om het risico van verspreiding van het coronavirus door het niezen en kuchen van uw klanten te beperken, kunt u bij ons een plexiglas spatscherm kopen ter bescherming van uw personeel welke in direct contact staan met uw klanten. Inmiddels hangen onze coronaschermen bijvoorbeeld al bij de Jumbo en Etos. Naast deze landelijke ketens maken ook lokale/zelfstandige winkeliers gebruik van onze veilige plexiglas spatschermen. 

Coronascherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas coronascherm eenvoudig schoonmaken en ontsmetten met alcohol of Burnus antistatische reiniger. Let bij het schoonmaken op het treffen van de van de juiste voorzorgsmaatregelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een complete schoonmaakset speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment.

Spatscherm monteren en inmeten

U kunt kiezen uit een hangend systeem, een scherm met klemmen, een baliescherm of een scherm in aluminium profiel. Al deze producten zijn op maat te bestellen. 

Het is eventueel mogelijk om uw project te laten inmeten en monteren. Wij hebben een externe monteur die dit voor u kan doen. Na het inmeten kan hij advies geven over wat voor uw wensen en locatie geschikt materiaal is. Daarna kan hij de platen en eventuele nevenmaterialen bij ons op maat laten maken. Vervolgens wordt het geheel bij u gemonteerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

Spatschermen op maat

Indien u een andere afmeting voor uw coronascherm wenst, dan kunnen wij deze uiteraard voor u op maat maken. Wij maken het kuchscherm voor u geheel op maat in de gewenste afmeting met eventueel een uitsparing of gaten in de plaat. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op door te mailen naar klantenservice@plexiglas.nl of via het contactformulier op onze webshop. U mag uiteraard ook bellen naar 085-9020800. 

Bestellen van coronascherm of kuchscherm

Omdat alle coronaschermen speciaal gezaagd vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de spatschermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de schermen vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde schermen niet meer voldoen zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de kuch- en spatschermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 - 9020800.