Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

Wat zeggen onze klanten?

Openingstijden

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend voor bestellingen via onze webshop. U kunt dus de hele week uw bestelling bij ons plaatsen. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 via de mail en telefonisch bereikbaar.

Klantenservice Plexiglas.nl

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via het contactformulier of per e-mail of telefoon. Wij denken graag met u mee, en zullen ons best doen om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. In onze service zullen wij altijd nét dat stapje extra voor u doen, en ervoor zorgen dat u altijd verzekerd bent van een positief resultaat.

T: 085 – 9020800

Klantenservice plexiglas.nlM: klantenservice@plexiglas.nl

Kunststof platen afhalen bij Plexiglas.nl

Wij zijn geopend voor het afhalen van bestellingen op zaterdag van 09.00-16.00 uur. We kunnen het kunststof dan direct voor u zagen, mits het een rechte plaat betreft, het materiaal op voorraad is en er geen speciale bewerkingen zijn. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. U kunt bij ons pinnen. Let op: het ter plekke laten zagen is niet mogelijk op andere dagen dan de zaterdag. 

Bij het plaatsen van een bestelling via de webshop kunt u ook kiezen voor de afhaal-optie. Lees meer hierover op de pagina Bezorgen en Afhalen.

Feestdagen 2022

Plexiglas.nl is elke zondag gesloten voor klantcontact. U kunt wel gewoon op de webshop bestellen. In 2022 zijn we daarnaast op de volgende datums niet bereikbaar:

  • Zaterdag 1 januari – Nieuwjaarsdag
  • Maandag 18 april: 2e Paasdag
  • Woensdag 27 april: Koningsdag
  • Donderdag 26 mei: Hemelvaartsdag
  • Maandag 6 juni: 2e Pinksterdag
  • Maandag 26 december: 2e Kerstdag
>