**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Plexiglas baliescherm

Dit staande baliescherm van plexiglas maakt veilig contact mogelijk tussen klanten en medewerkers. U kunt dit stevige plexiglas coronascherm eenvoudig als afscherming neerzetten op uw balie of toonbank. De schermen van 75 cm breed heeft een uitsparing van 35x15 cm (b x h). Het scherm van 100 cm breed heeft een uitsparing van 60x15 cm (b x h). Het staande spatscherm is voorzien van 2 plexiglas voeten.

  • Kleur plexiglas: helder
  • Dikte plexiglas: 4 mm
  • Maat voet: 30x15 cm (Bxh)
  • Hoogte uitsparing: 15 cm hoog
  • Breedte uitsparing: schermbreedte 35-60 cm

Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 71,39 Excl. BTW: € 59,00
Heeft u advies nodig?
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Incl. BTW:
Excl. BTW:
Totale prijs: Incl. BTW: € 71,39 Excl. BTW: € 59,00
Voeg toe aan winkelmandje

Productbeschrijving

plexiglas coronascherm staandPlexiglas baliescherm

Kleur plexiglas: helder
Dikte plexiglas: 4 mm
Maat voet: 30 x 15 cm (b x h)
Uitsparing: 15 cm (h)

Een plexiglas spatscherm maakt veilig contact mogelijk tussen klanten en medewerkers. Plexiglas.nl heeft al diverse plexiglas balieschermen mogen maken voor o.a. Jumbo, Etos, ziekenhuizen en apotheken.  

Dit doorzichtige staande baliescherm van plexiglas is dé oplossing om uw personeel en klanten te beschermen tegen besmetting van het coronavirus en andere virussen. U kunt dit stevige plastic scherm eenvoudig als afscherming neerzetten op uw balie of toonbank. De plexiglas afscherming bestaat uit één hoofdplaat met een uitsparing van 15 cm hoog, zodat uw personeel en uw klanten wel zaken zoals geld, producten of legitimatiebewijzen aan elkaar kunnen geven. De breedte van de uitsparing is afhankelijk van de breedte van het hygiëne scherm, namelijk de schermbreedte min 40 cm. Dus bij een schermbreedte van 75 cm zal de uitsparing 35 cm breed zijn. Bij een schermbreedte van 100 cm zal de uitsparing 60 cm breed zijn. 

De staande spatscherm is voorzien van twee plexiglas voeten. De scherpe randen van het plexiglas worden verwijderd en hoeken van het spatscherm zijn afgerond.

Ideaal voor onder andere afhaalrestaurants, apotheken, bibliotheken, recepties, fysio balies, wachtkamers en werkplekken tussen collega’s.

Plexiglas helder dankt zijn bekendheid aan de producteigenschappen: glashelder en weerbestendig. Bovendien is het plexiglas 25 keer sterker dan glas, licht van gewicht en goedkoper dan glas. Tevens is plexiglas goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver.

Inmiddels staan onze coronaschermen al bij de Jumbo, Etos, Radboudumc etc. Naast deze landelijke ketens maken ook lokale/zelfstandige winkeliers gebruik van onze veilige plexiglas coronaschermen.

Beschermfolie aan 2 zijden. 

Spatscherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas spatscherm eenvoudig schoonmaken met onze complete schoonmaakset speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment.

Eigenschappen plexiglas

Onze plexiglas platen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Het plexiglas bevat geen giftige materialen of zware metalen die mogelijk een risico inhouden voor het milieu of voor de gezondheid. Ze zijn onoplosbaar in water en vallen niet onder gevaarlijke materialen. De plexiglas platen zijn gemakkelijk te recyclen.

Houdt u rekening met het volgende: Alle getoonde afbeeldingen geven het kuchscherm zo goed mogelijk weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Door een schaarste aan plexiglas worden verschillende materialen gebruikt.

Andere afmeting of liever een hangend corona spatscherm?

Indien u een andere afmeting voor uw spatscherm wenst, dan kunnen wij deze uiteraard voor u op maat maken. Bij plexiglas baliescherm op maat kunt u zelf uw gewenste afmetingen invullen.

Wij hebben ook hangende spatschermen in ons assortiment. Deze hangende spatschermen zijn voorzien van gaten waardoor u deze eenvoudig aan het plafond kunt ophangen.

Retourbeleid Coronaschermen

Omdat alle coronaschermen op aanvraag worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de coronaschermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de coronapreventie vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde scherm niet meer voldoet zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de schermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 - 9020800.

Extra informatie
Plexiglas Helder
Gebruik Horeca, Kantoor, Kapper, School, Sportschool, Staand
UV-beschermd ja
Kraswerend nee
Productie technologie XT (geëxtrudeerd)
Dikte tolerantie 10%
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Plexiglas baliescherm
Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

  • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

  • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

  • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

  • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.

Anderen bekeken ook
Plexiglas spatscherm hangend Plexiglas spatscherm hangend
Totale prijs: Incl. BTW: € 60,50 Excl. BTW: € 50,00
Plexiglas baliescherm op maat Plexiglas baliescherm op maat
Totale prijs: Incl. BTW: € 107,69 Excl. BTW: € 89,00
Plexiglas spatscherm kantoor Plexiglas spatscherm kantoor
Totale prijs: Incl. BTW: € 95,59 Excl. BTW: € 79,00
Spatscherm in profiel 100 x 200 cm Spatscherm in profiel 100 x 200 cm
Totale prijs: Incl. BTW: € 211,75 Excl. BTW: € 175,00