Plexiglas baliescherm

Dit staande baliescherm van plexiglas maakt veilig contact mogelijk tussen klanten en medewerkers. U kunt dit stevige plexiglas coronascherm eenvoudig als afscherming neerzetten op uw balie of toonbank.

De schermen van 75 cm breed heeft een uitsparing van 35×15 cm (b x h). Het scherm van 100 cm breed heeft een uitsparing van 60×15 cm (b x h). Het staande spatscherm is voorzien van 2 plexiglas voeten.

  • Kleur plexiglas: Helder
  • Dikte plexiglas: 4 mm
  • Maat voet: 30×15 cm (Bxh)
  • Hoogte uitsparing: 15 cm hoog
  • Breedte uitsparing: Schermbreedte 35-60 cm
Lees meer over dit product

Plus- en minpunten

  • In diverse afmetingen leverbaar
  • Direct te bestellen
  • Ook met uitsparing te verkrijgen
  • Kan niet geretourneerd worden
Op voorraad

Levering ca. 5 werkdagen

71,39

(Excl. BTW: 59,00)

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice 085 - 9020800 Chat met ons Contactformulier

Productinformatie

Technische informatie

Afmetingen 75 × 75 × 0.4 cm
Manufacturer

Corona producten

Plexiglas

Helder

Afmeting

75 x 75 cm

Productie technologie

XT (geëxtrudeerd)

UV-beschermd

ja

Kraswerend

nee

Dikte tolerantie

10%

Gebruik

Horeca, Kantoor, Kapper, School, Sportschool, Staand

plexiglas coronascherm staandPlexiglas baliescherm

Kleur plexiglas: Helder
Dikte plexiglas: 4 mm
Maat voet: 30 x 15 cm (b x h)
Uitsparing: 15 cm (h)

Een plexiglas spatscherm maakt veilig contact mogelijk tussen klanten en medewerkers. Plexiglas.nl heeft al diverse plexiglas balieschermen mogen maken voor o.a. Jumbo, Etos, ziekenhuizen en apotheken.  

Dit doorzichtige staande baliescherm van plexiglas is dé oplossing om uw personeel en klanten te beschermen tegen besmetting van het coronavirus en andere virussen. U kunt dit stevige plastic scherm eenvoudig als afscherming neerzetten op uw balie of toonbank. De plexiglas afscherming bestaat uit één hoofdplaat met een uitsparing van 15 cm hoog, zodat uw personeel en uw klanten wel zaken zoals geld, producten of legitimatiebewijzen aan elkaar kunnen geven. De breedte van de uitsparing is afhankelijk van de breedte van het hygiëne scherm, namelijk de schermbreedte min 40 cm. Dus bij een schermbreedte van 75 cm zal de uitsparing 35 cm breed zijn. Bij een schermbreedte van 100 cm zal de uitsparing 60 cm breed zijn.

De staande spatscherm is voorzien van twee plexiglas voeten. De scherpe randen van het plexiglas worden verwijderd en hoeken van het spatscherm zijn afgerond.

Ideaal voor onder andere afhaalrestaurants, apotheken, bibliotheken, recepties, fysio balies, wachtkamers en werkplekken tussen collega’s.

Plexiglas helder dankt zijn bekendheid aan de producteigenschappen: glashelder en weerbestendig. Bovendien is het plexiglas 25 keer sterker dan glas, licht van gewicht en goedkoper dan glas. Tevens is plexiglas goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver.

Inmiddels staan onze coronaschermen al bij de Jumbo, Etos, Radboudumc etc. Naast deze landelijke ketens maken ook lokale/zelfstandige winkeliers gebruik van onze veilige plexiglas coronaschermen.

Beschermfolie aan 2 zijden.

Spatscherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas spatscherm eenvoudig schoonmaken met onze complete schoonmaakset speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment.

Eigenschappen plexiglas

Onze plexiglas platen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Het plexiglas bevat geen giftige materialen of zware metalen die mogelijk een risico inhouden voor het milieu of voor de gezondheid. Ze zijn onoplosbaar in water en vallen niet onder gevaarlijke materialen. De plexiglas platen zijn gemakkelijk te recyclen.

Houdt u rekening met het volgende: Alle getoonde afbeeldingen geven het kuchscherm zo goed mogelijk weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Door een schaarste aan plexiglas worden verschillende materialen gebruikt.

Andere afmeting of liever een hangend corona spatscherm?

Indien u een andere afmeting voor uw spatscherm wenst, dan kunnen wij deze uiteraard voor u op maat maken. Bij plexiglas baliescherm op maat kunt u zelf uw gewenste afmetingen invullen.

Wij hebben ook hangende spatschermen in ons assortiment. Deze hangende spatschermen zijn voorzien van gaten waardoor u deze eenvoudig aan het plafond kunt ophangen.

Retourbeleid Coronaschermen

Omdat alle coronaschermen op aanvraag worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de coronaschermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de coronapreventie vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde scherm niet meer voldoet zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de schermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 – 9020800.

Andere suggesties…

plexiglas spatscherm in aluminium frame

Spatscherm in profiel 100 x 200 cm

 226,75

Excl. BTW:  187,40

plexiglas klemmen, multifunctioneel

Plexiglas spatscherm kantoor

 95,59 per m2

Excl. BTW:  79,00 per m2

spatscherm hangend, jumbo

Plexiglas spatscherm hangend

 60,50

Excl. BTW:  50,00

spatscherm staand

Plexiglas baliescherm op maat

 107,69 per m2

Excl. BTW:  89,00 per m2

Sample opvragen

Sample opvragen
Wilt u graag goed kunnen beoordelen of dit het materiaal is waar u naar op zoek bent? Dat kan!

Bestel een gratis sample

Zakelijke klant worden

Bestelt u vanuit een bedrijf of organisatie? Kies voor een zakelijk account en ontvang staffelkorting, laat uw kunststof monteren of plan een adviesgesprek.

Ontdek de voordelen Maak account aan

Bewerkingen

Met de CNC-machine kunnen we graveren, speciale vormen frezen en gaten boren. Zo ontstaan unieke producten, 100% voor u op maat gemaakt!

Vraag een offerte aan