Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Lengte

Meer tonen Minder tonen

Buitendiameter

Meer tonen Minder tonen

Wanddikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas buizen opaal

Opalen plexiglas buizen, ook wel melkwit genoemd. Populair voor hobbymatig gebruik en als decoratie in huis.

  • Lichtdoorlaat van 30-40%
  • Binnen- en buitenshuis gebruik
  • Licht van gewicht
plexiglas buis opaal

Plexiglas buis opaal 100 x 94 mm

 146,00

Incl. BTW:  176,66

plexiglas buis opaal

Eigenschappen opalen plexiglas buis

Opalen plexiglas buizen zijn een prima alternatief voor buizen van gewoon glas. Buizen van plexiglas zijn namelijk ontzettend sterk, zo’n 25x sterker dan gewoon glas. Opalen plexiglas buizen zijn slagvast, voordeliger en lichter van gewicht. Het lichte gewicht van de plexiglas buis in opaal is een erg groot voordeel tijdens het vervoeren en monteren. Ook zijn de opalen plexiglas buizen UV-bestendig. Hierdoor wordt er voorkomen dat de buis na verloop van tijd zal vergelen. De buis zal altijd de originele kleur behouden. Daarnaast is de plexiglas buis opaal ook weerbestendig. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de opalen plexiglas buizen erg duurzaam zijn, de gaan jarenlang mee!

Plexiglas buis opaal in gebruik

Onze opalen plexiglas buizen hebben een lichtdoorlaat van 30-40%. In combinatie met verlichting zorgt dit voor een mooi effect. Hierdoor worden de opalen plexiglas buizen vaka gebruikt bij verlichtingsdoeleinden. U kunt bijvoorbeeld een lamp maken van een opalen plexiglas buis. Ook zijn de plexiglas buizen in de kleur opaal populair voor gebruik als decoratie of hobby-projecten.

Plexiglas buis opaal op maat bestellen

Bij Plexiglas.nl kunnen wij de buizen van opaal plexiglas voor u op maat zagen. Onze opalen plexiglas buizen hebben een totale lengte van 200 cm. Onze productiemedewerkers kunnen de buis in maximaal 10 delen zagen. De minimale lengte per deel is 5 centimeter. Als u de opalen buis van plexiglas op maat laat zagen ontvangt u ook de reststukken van de buis. Misschien handig voor een volgend project!

Als u gebruik wilt maken van het op maat zagen van de plexiglas buis opaal betaalt u hiervoor een meerprijs van €15,13 excl. BTW.

Uitzetten plexiglas buis opaal

Het is belangrijk om er tijdens het bestellen van uw plexiglas buis opaal rekening mee te houden dat de buizen kunnen uitzetten of krimpen bij verandering van temperatuur. De uitzettingsgraad bij een plexiglas buis in opaal is 0,07 millimeter per meter per graad.