Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Polycarbonaat kanaalplaten 10 mm

Deze kanaalplaten van 10 mm zijn verkrijgbaar in helder of opaal. Zeer geschikt als overkapping platen! 

Wij verkopen op dit moment alleen kanaalplaten van 16 mm via de webshop. Andere diktes, zoals 10 mm, gaan op aanvraag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. 

  • Zeer sterk en stabiel
  • Eenvoudig te monteren
  • Ideaal als dakplaat
  • Alleen op aanvraag te verkrijgen
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
kanaalplaat overkapping polycarbonaat opaal

Een polycarbonaat kanaalplaat van 10mm dik

Bent u op zoek naar een goed materiaal om reclameborden mee te maken? Dan raden wij u van harte aan om eens polycarbonaat kanaalplaat te overwegen. Dit is een sterk materiaal dat goed te bewerken is en dat ook veel voor dit doeleinde wordt gebruikt. We hebben kanaalplaten van 16mm bij Plexiglas.nl volop op voorraad. We zorgen ervoor dat dit helemaal voor u op maat wordt gemaakt, zodat u hier eenvoudig mee aan de slag kunt. Indien u op zoek bent naar een dunnere plaat, zoals een kanaalplaat van 10 mm, kunt u deze op aanvraag bij ons bestellen. Meer weten hierover? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij verkopen momenteel alleen polycarbonaat kanaalplaten van 16mm.

Kanaalplaat 10 mm toepassingen

Een kanaalplaat is vooral populair als dakplaat. Dat komt omdat de platen zeer slagvast, sterk en licht in gewicht zijn. En bovendien laten ze in meer of mindere mate licht door. Perfect dus voor een overkapping, een schuur, afdakje of lichtstraat. Aangezien polycarbonaat kanaalplaten 10mm zo slagvast zijn, kunnen ze wel tegen een stootje. U hoeft zich bij een flinke herfststorm of spelende kinderen dus geen zorgen te maken om kapotte ruiten of scherven. Als er al met veel geweld een beschadiging zal ontstaan, is dit hooguit een scheur. Ook in dat geval is een kanaalplaat heel praktisch. De platen zijn bijzonder licht, dus een dakplaat vervangen is een fluitje van een cent!

Een 10 mm polycarbonaat kanaalplaat kopen

Bij Plexiglas.nl hebben we alles op het gebied van plexiglas, maar ook vergelijkbare materialen. Polycarbonaat hoort hier natuurlijk ook bij. Dit is een glassoort die vele malen sterker is dan echt glas, minder kost en daarbij ook nog eens lichter is. Met andere woorden, een prima materiaal om te gebruiken als u bijvoorbeeld een terrasoverkapping wilt maken. Wij gaan graag eens met u om tafel zitten om de mogelijkheden hiervan door te nemen en samen met u te kijken wat u het mooiste vindt op het gebied van polycarbonaat. Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit polycarbonaat kanaalplaat van 10mm.

Meer weten over een 10mm polycarbonaat kanaalplaat?

Indien u meer wilt weten over polycarbonaat kanaalplaat, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even contact met ons op te nemen. Samen met u nemen we alle mogelijkheden die u met dit materiaal heeft door, zodat u er op kunt rekenen dat u straks het juiste polycarbonaat heeft, met de perfecte afmetingen. Wij zorgen ervoor dat het materiaal bij u thuis of op het werk wordt afgeleverd. U kunt er ook voor kiezen om het bij ons op te komen halen, u krijgt dan nog eens 5% korting op de verkoopprijs.

Montage kanaalplaat 10mm

Indien u polycarbonaat kanaalplaten 10mm als dakconstructie wilt gebruiken, kunt u dit heel eenvoudig zelf monteren.

Voordat u begint plakt u de platen af met een damp open tape en een damp dichte tape – dit om te voorkomen dat er ongedierte of vocht in de tunnels van de platen terechtkomt.

Vervolgens houdt u de volgende stappen aan:

Voor meer tips leest u ‘Hoe kan ik polycarbonaat platen bevestigen?‘ en onze technische montagehandleiding. Of bekijk de stappen in onderstaande video:

https://youtu.be/iJHr47xhspI