Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Wat is kraswerend plexiglas?

Soms ziet u de term kraswerend voorbij komen wanneer het gaat om kunststof materialen. De termen ‘’krasbestendig’’ en ‘’krasvast’’ worden bij kunststof platen niet gebruikt. De term die wél veelal wordt gebruikt is ‘’kraswerend’’. Maar wat betekent kraswerend?

Kraswerend kunststof

Een kraswerende kunststof plaat is bestand tegen een licht schurende belasting. Dit betekent dat de plaat bestand is tegen bijvoorbeeld opwaaiend zand of het veelvoudig aanraken/ schoonmaken van de plexiglas- of polycarbonaat plaat.

Kraswerend plexiglas en kraswerend polycarbonaat

In ons assortiment hebben wij kraswerende plexiglas platen en kraswerende polycarbonaat platen. Deze platen kunnen tegen belasting en zijn glashelder. Kraswerend plexiglas is goed bestand tegen schurende belasting en dus erg geschikt voor zowel binnen als buitenshuis. Niet al onze plexiglas platen en polycarbonaat platen zijn kraswerend, daarom is het belangrijk dat wanneer u kraswerend zoekt, u deze filter aanklikt op onze webshop. Aan de linkerzijde van het scherm kunt u kiezen voor de optie ‘’kraswerend’’. Zo krijgt u gemakkelijk ons hele assortiment kraswerend plexiglas en kraswerend polycarbonaat te zien in de verschillende kleuren en formaten.

>