Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Wat is Dibond®?

04/08/2022

16:56

Wanneer u op zoek bent naar aluminium composiet? Dan komt de naam Dibond® u waarschijnlijk bekend voor. Dibond® is namelijk een van de bekendste merken in aluminium composiet.

Dibond® als aluminium composiet merk

Aluminium composiet materiaal kan in veel situaties worden gebruikt, te weten in bijvoorbeeld keukens, badkamers. Ook voor gevelbekleding is Dibond® geschikt. Het geeft aan veel projecten een moderne en luxe uitstraling. Aluminium composiet is voor heel veel nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovatie een erg mooi product om te gebruiken. Het is namelijk sterk maar toch licht, en dus makkelijk te hanteren. Daarnaast is het een goed te verwerken product. Dit betekent dat ook veel balies, toiletruimtes en winkelinterieurs kunnen worden gemaakt van Dibond® platen. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan Dibond® omdat het een lange levensduur heeft.

Waarom Dibond® gebruiken een goed idee is

Dibond® is een populair product om te gebruiken. Door Dibond® platen toe te voegen aan uw interieur krijgt het een strakke, stijlvolle uitstraling. De platen kunnen bovendien makkelijk worden bedrukt en bewerkt. Ze kunnen namelijk behoorlijk eenvoudig op maat worden gezaagd en gefreesd. Ook gaten boren in aluminium composiet vormt geen probleem. Dibond is een goed product om minder mooie wanden en plafonds op te knappen. Zo ziet een keuken er in een keer weer als nieuw uit door deze platen te gebruiken. Ook een systeemplafond dat een grauwe uitstraling heeft ziet er weer als nieuw uit wanneer er aluminium composiet platen worden gebruikt. Een andere prettige bijkomstigheid is, is dat Dibond® makkelijk te reinigen is en dat het weinig onderhoud nodig heeft.

Allerlei kleuren en uitvoeringen

Aluminium composiet is in veel kleuren en diverse uitvoeringen te bestellen. Zo zijn op dit moment antraciet, zwart en goud erg populair. Het mooie van Dibond® en andere aluminium composiet platen is dat het in veel uitvoeringen wordt gemaakt. Dibond® komt in egale varianten, maar ook in betonlooks, marmerlooks en houtlooks.

Twijfelt u of u voor uw project beter Dibond® of plexiglas kunt gebruiken? Lees dan eens onze blog ‘Verschil Dibond® en plexiglas‘. Heeft u persoonlijk advies nodig? Dat kan ook! Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Op zoek naar Dibond®?

Bent u op zoek naar Dibond® platen voor uw project, dan moeten we u op dit moment nog teleurstellen. U kunt op dit moment nog geen Dibond® in onze shop bestellen. Dit zal echter niet lang meer duren. Maar niet getreurd, we kunnen al wel aluminium composiet panelen leveren. Zo kunt u bij ons wel terecht voor het merk Alucobond® en huismerk aluminium composiet. Beide mogelijkheden kunnen u op weg helpen met het helemaal naar wens maken van uw project. Naast hele alupanelen, is het ook mogelijk om de platen op maat te laten zagen. Veel klanten gebruiken dit materiaal ook bijvoorbeeld voor het opknappen van campers en caravans. U bepaalt wat u nodig heeft en onze CNC-gestuurde machine maakt uw plaat helemaal perfect op maat. 

Heeft u nog vragen over het materiaal of wilt u meer weten over de bewerkingsmogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice – zij helpen u graag verder.

>