Dikte

Meer tonen Minder tonen

Tint

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Lengte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Polycarbonaat kanaalplaat 16mm

Een polycarbonaat kanaalplaat van 16mm kopen

Bent u op zoek naar dikke, stevige platen van polycarbonaat? Dan bent u nu op de juiste website aangekomen. We hebben op Plexiglas.nl namelijk het ruimste assortiment platen van dit materiaal voor u klaarstaan. Dat niet alleen, we zagen deze kunststof dakplaten ook nog eens gratis voor u op maat. Zo kunt u de platen direct gebruiken waar u ze voor nodig heeft. Met een polycarbonaat kanaalplaat van 16mm haalt u een plaat in huis die buitengewoon stevig is. Toch blijft het daarbij ook een materiaal dat goed te bewerken is. Een 16mm polycarbonaat kanaalplaat kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

Aan de slag met een polycarbonaat kanaalplaat

Een kanaalplaat is een plaat die op een speciale manier is opgebouwd. Het is een plaat die, de naam zegt het al, eigenlijk bestaat uit allemaal kleine kanalen. Deze zorgen ervoor dat de plaat goed vervormbaar is, terwijl het toch ook zeer stevig is. Een 16mm polycarbonaat kanaalplaat is een plaat die heel licht is en die door de kracht van het materiaal zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Zo worden er van dit materiaal vaak reclameborden gemaakt voor bij winkels, maar kent u het materiaal waarschijnlijk ook wel van de reclameborden die makelaars in huizen hangen als er een huis te koop is.

Wilt u polycarbonaat kanaalplaat van 16mm kopen?

Indien u op zoek bent naar een polycarbonaat kanaalplaat van 16mm, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier uitgebreide informatie over dit product voor u klaarstaan. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden op het gebied van deze platen met ons door te nemen. Een polycarbonaat kanaalplaat van 16mm dik kopen bij ons is heel eenvoudig en veilig. We zorgen dat het materiaal op het juiste formaat bij u wordt afgeleverd.