Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kan ik speciale polycarbonaat vormen bestellen?

Het antwoord is eenduidig ja! Net als plexiglas, kunnen wij ook polycarbonaat plaat bewerken op onze computergestuurde CNC-machine. Daarmee kunnen wij uw polycarbonaat plaat in iedere gewenste vorm frezen.

Goed om te weten: deze informatie gaat over massieve polycarbonaat platen. Veel klanten die zoeken naar polycarbonaat bedoelen eigenlijk onze tunnelplaten, speciaal voor het maken van overkappingen. In dit geval kunt u kijken bij onze informatie over de polycarbonaat kanaalplaten

Speciale polycarbonaat vormen

Bij speciale polycarbonaat vormen kunt u denken aan schuin afsnijden, cirkels of letters. Eigenlijk is alles mogelijk: rond, grillig, zeshoekig, ovaal, haaks, van heel klein tot heel groot. Gefreesde letters zijn vooral populair in de reclamewereld: de letters die u aan de gevel van een bedrijfs- of winkelpand ziet hangen. Maar de polycarbonaat vormen kunnen ook worden gebruikt om producten van te maken zoals awards, bewegwijzering, displays en ga zo maar door. De bewerkingen zijn alleen gericht op het op maat maken van de massieve platen.

Polycarbonaat vormen met de CNC-machine

Met behulp van onze CNC-freesmachine kunnen we zelfs de dikste polycarbonaat platen frezen. Zodra u duidelijk heeft welke vorm polycarbonaat u nodig heeft, kunt u deze via een technische tekening naar onze klantenservice sturen. Dit mag in een professioneel AutoCAD-bestand (DXF) zijn, maar ook handgetekend. Het belangrijkste is dat wij duidelijk hebben wat uw wensen zijn en dat alle nodige informatie in de tekening vermeld staat.

Twijfelt u tussen de verschillende tinten of afwerkingen? Vraag dan gratis een sample aan van het betreffende materiaal via onze klantenservice.

Witte waas op de randen polycarbonaat vormen

Na het frezen van polycarbonaat blijft er een witte waas achter op de rand van het materiaal. Deze randen werken wij af door ze braamvrij te maken, oftewel we werken de scherpe randjes af. Er is wel altijd kans op freesslag in het materiaal.

Omdat deze dienst niet standaard op onze webshop staat, dient u eerst een offerte aan te vragen. Indien u akkoord bent, kunt u overgaan tot de bestelling. Vervolgens gaan wij er mee aan de slag en zorgen dat uw polycarbonaat vormen op het juiste adres afgeleverd worden.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van polycarbonaat vormen? Of wilt u advies over het aanleveren van een tekening? Neem of chat dan gerust met onze klantenservice – zij helpen u graag verder.

>