Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Wat zijn de kosten voor plexiglas of polycarbonaat?

Plexiglas en polycarbonaat prijs berekenen

Goed om te weten: deze informatie gaat over massieve polycarbonaat platen. Veel klanten die zoeken naar polycarbonaat bedoelen eigenlijk onze tunnelplaten, speciaal voor het maken van overkappingen. In dit geval kunt u kijken bij onze informatie over de polycarbonaat kanaalplaten

De plexiglas en polycarbonaat platen op onze website hebben een prijs die bepaald wordt door de afmeting die u bestelt. Hierdoor betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Over het algemeen geldt dat de prijs per m2 voor plexiglas lager ligt dan voor polycarbonaat. En uiteraard varieert de prijs ook per kleur en afwerking. Zo ligt de prijs voor een kraswerende plaat hoger dan een heldere plaat. De prijs plexiglas helder varieert bij ons. Dat komt omdat we ook een budget variant in ons assortiment hebben. Meer weten over de kwaliteit van goedkoop plexiglas? Bekijk dan onze budget plexiglas platen.

Wij hebben op de webshop een handige calculator geïnstalleerd, zodat u makkelijk kunt zien welke prijs u gaat betalen voor uw plexiglas plaat of polycarbonaat plaat. U voert het gewenste formaat van de polycarbonaat of plexiglas plaat in en selecteert of u de scherpe randen wilt laten verwijderen en de hoeken wilt laten afronden. Aan de hand van deze calculator ziet u meteen wat de prijs zal zijn. Kijk bijvoorbeeld bij plexiglas helder 3 mm voor een voorbeeld.

Wat kost plexiglas maatwerk en polycarbonaat maatwerk?

Bij plexiglas.nl is het ook mogelijk om ander maatwerk uit te laten voeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het boren van gaten, het zagen van bepaalde vormen of het frezen van letters. Hiervoor dient u contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. U kunt de gewenste uitvoering door geven door een maatwerktekening met de juiste maten naar ons te sturen of ons telefonisch te benaderen. Uiteraard dient u ook altijd nog rekening te houden met de verzendkosten, deze zijn afhankelijk van de afmeting en het gewicht van uw bestelling. Voor een spoedlevering wordt ook een meerprijs gerekend.

Meer weten over de prijs plexiglas en polycarbonaat? Neem dan contact op met onze klantenservice.

>