**Herfstige temperaturen! Bestel nu een kunststof voorzetraam op maat**

Kunststof platen bestellen - Zakelijk

Zakelijk bestellen bij Plexiglas.nl

Wilt u vanuit uw bedrijf of organisatie een bestelling bij ons plaatsen? Ontdek hier de voordelen van kunststof bestellen bij Plexiglas.nl voor zakelijke klanten. Onze zakelijke klanten zijn zeer divers. We krijgen veel bestellingen van grote organisaties en bedrijven, zowel uit Nederland als uit België. Daarnaast zijn er veel klusbedrijven, die regelmatig kunststof platen voor hun klanten nodig hebben, vaste klant bij Plexiglas.nl. Bestellen bij Plexiglas.nl voor bedrijven en organisaties brengt diverse voordelen met zich mee:

Staffelkorting

Bij grote aantallen kunt u een offerte aanvragen voor mogelijke staffelkorting. Afhankelijk van het type product, de aantallen en de kostprijs kunnen wij u een mooie voordelige prijs aanbieden.

Inmeten en monteren kunststof

U kunt gebruik maken van onze inmeet- en monteerservice. Dit is vooral interessant voor grotere projecten bij bedrijven of organisaties. We werken hiervoor samen met een externe specialist. Deze ervaren klusser kan bij u langskomen om de kunststof platen in te meten. Bovendien kan hij een inschatting maken van welk kunststof geschikt is, in welke dikte en tint. Eventueel kan hij ook specifieke bewerkingen adviseren. Nadat er een besluit is genomen krijgt u een offerte toegestuurd. Bij goedkeuring wordt het kunststof zo snel als mogelijk geleverd. Desgewenst kan onze expert terugkomen om het geheel te monteren.  

Adviesgesprek bij Plexiglas.nl

Als inmeten en monteren voor u niet nodig is, maar u wel graag een uitgebreid advies voor een groot project wenst, is het mogelijk om een gesprek bij Plexiglas.nl aan te vragen. U bent dan ook in de gelegenheid om onze productiehal te bezichtigen, zodat u weet waar en hoe uw hoogwaardige kunststof platen worden gezaagd en bewerkt.

Persoonlijke benadering, snelle service

Plexiglas.nl is een klein bedrijf. Hoewel wij grote projecten kunnen realiseren, hebben we een laag aantal medewerkers. Bij ons wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd, of doorverbonden met meerdere afdelingen. We hebben 2 klantenservice medewerkers. Na enkele bestellingen zullen zij u, uw bedrijf en de behoeftes kennen. Dat werkt vertrouwd en persoonlijk! Bij grote afname kunt u eventueel in direct contact met de eigenaar komen. Wij garanderen korte lijnen en persoonlijk advies op maat. Wij denken met u mee en nemen werk uit handen. 

Kunststof bestellen op rekening

U kunt uw kunststof bij ons bestellen op rekening. Indien u hiervoor kiest heeft u een betalingstermijn van 30 dagen.

BTW-vrije factuur

Bent u een Belgische klant? In dit geval kunt u uw BTW laten verleggen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice, zodat zij de bestelling kunnen aanmaken zonder dat de BTW wordt verrekend.

Wilt u graag kennismaken, of heeft u resterende vragen? Onze klantenservice staat (van maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur én zaterdag 09.00 tot 16.00 uur) voor u klaar om te adviseren. U kunt een mail sturen of bellen.

Zakelijk account voor uw kunststoffen op maat

Bestel, beheer en betaal je zakelijke bestellingen bij Plexiglas.nl gemakkelijk door u te registreren met een zakelijk account. Met uw eigen zakelijke account kunt u eenvoudig en snel bestellingen bij ons plaatsen. Al uw gegevens kunt u overzichtelijk in uw account terugvinden. Met een zakelijk account profiteert u van een aantal extra services:

  • Standaard 5% korting;
  • 5% extra korting bij een afname vanaf € 500;
  • Gratis Burnus antistatische kunststofreiniger of Burnus polijstpasta bij een bestelling vanaf € 400;
  • Maak een zakelijk account aan voor alle zakelijke bestellingen die u bij ons wilt doen. Alle bedrijven in Nederland en België met een BTW nummer kunnen een zakelijk account bij ons aanmaken.
  • Heeft u geen BTW-nummer of geen BTW-plichtige onderneming? Dan kunt u nog steeds gebruik maken van een zakelijk account. Neem hierover even contact op met onze klantenservice. Wij maken dan voor u een zakelijk account aan. Op deze manier kunt u alsnog profiteren van alle zakelijke voordelen.

Onderstaande bedrijven gingen u al voor: