Hulp nodig?

IMG_0437

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Kunststof platen bestellen – Zakelijk

Wilt u vanuit uw bedrijf of organisatie een bestelling bij ons plaatsen? Ontdek de voordelen van kunststof bestellen bij Plexiglas.nl voor zakelijke klanten.

Voor alle organisaties en bedrijven

We krijgen veel bestellingen van (grote) organisaties en bedrijven, zowel uit Nederland als uit België. Daarnaast zijn veel klusbedrijven, die kunststof platen voor klanten nodig hebben, vaste klant bij Plexiglas.nl. Bestellen bij Plexiglas.nl voor bedrijven en organisaties brengt diverse voordelen met zich mee:

Staffelkorting
Bij grote aantallen kunt u een offerte aanvragen voor mogelijke staffelkorting. Afhankelijk van het type product, de aantallen en de kostprijs kunnen wij u een mooie voordelige prijs aanbieden.

Inmeten en monteren kunststof
U kunt gebruik maken van onze inmeet- en monteerservice. Dit is vooral interessant voor grotere projecten bij bedrijven of organisaties. We werken hiervoor samen met een specialist die bij u langskomt om de kunststof platen in te meten. Deze monteur kan een inschatting maken van welk kunststof geschikt is, in welke dikte en tint. Eventueel kan hij ook specifieke bewerkingen adviseren. Nadat er een besluit is genomen krijgt u een offerte toegestuurd. Bij goedkeuring wordt het kunststof zo snel als mogelijk geleverd. Desgewenst kan onze expert terugkomen om het geheel te monteren.

Adviesgesprek bij Plexiglas.nl
Als inmeten en monteren voor u niet nodig is, maar u wel graag een uitgebreid advies voor een groot project wilt, is het mogelijk om een gesprek bij Plexiglas.nl aan te vragen. U bent dan ook in de gelegenheid om onze productiehal te bezichtigen, zodat u weet waar en hoe uw hoogwaardige kunststof platen worden gezaagd en bewerkt.

Persoonlijke benadering, snelle service
Plexiglas.nl is een klein bedrijf. Hoewel wij grote projecten kunnen realiseren, hebben we geen hordes medewerkers. Bij ons wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd, of doorverbonden met meerdere afdelingen. Na enkele bestellingen zullen onze klantenservice medewerkers uw bedrijf en de behoeftes kennen. Dat werkt vertrouwd en persoonlijk! Bij grote afname kunt u eventueel in direct contact met de eigenaar komen. Wij garanderen korte lijnen en persoonlijk advies op maat. Wij denken met u mee en nemen werk uit handen.

Kunststof bestellen op rekening
U kunt uw kunststof bij ons bestellen op rekening. Indien u hiervoor kiest heeft u een betalingstermijn van 30 dagen.

BTW-vrije factuur
Bent u een Belgische klant? In dit geval kunt u uw BTW laten verleggen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice, zodat zij de bestelling kunnen aanmaken zonder dat de BTW wordt verrekend.

Wilt u graag kennismaken, of heeft u resterende vragen? Onze klantenservice staat (van maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur) voor u klaar om te adviseren. U kunt een mail sturen of bellen.

Zakelijk account voor uw kunststoffen op maat

Bestel, beheer en betaal je zakelijke bestellingen bij Plexiglas.nl gemakkelijk door u te een zakelijk account aan te vragen. Met uw eigen zakelijke account kunt u eenvoudig en snel bestellingen bij ons plaatsen. Al uw gegevens kunt u overzichtelijk in uw account terugvinden.

Onderstaande bedrijven gingen u al voor:

>