Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Extra veilig: polycarbonaat caravan raam

10/12/2016

10:27

Bent u in het bezit van een caravan? Dan weet u vast hoe prettig het is als er gebruikt wordt van stevige, weerbestendige materialen. Caravanramen worden steeds vaker vervangen voor polycarbonaat. Ontdek hier waarom!

De kwaliteit van polycarbonaat

Polycarbonaat is glashelder materiaal. Het is enorm sterk, en vandalismebestendig. Polycarbonaat staat zelfs bekend als 250x sterker dan glas. De kunststof polycarbonaat kan goed tegen slechte weersomstandigheden. Polycarbonaat is daarom enorm geschikt materiaal om te gebruiken als raam, bijvoorbeeld in uw caravan. Deze klant heeft dan ook recent de ramen van zijn caravan vervangen met ons polycarbonaat.

Helder polycarbonaat voor caravanraam

“Ik heb polycarbonaat gebruikt voor het vervangen van een panoramaraam in mijn caravan. Ik kon het polycarbonaat zelf makkelijk mechanisch vormen, waardoor het feilloos in het frame past. Door het glasheldere materiaal kan ik nog steeds goed naar buiten kijken. Bovendien isoleert het polycarbonaat net zo goed als glas. Ik ben weer helemaal blij met mijn opgeknapte caravan”

Deze klant gebruikte voor dit project ons heldere polycarbonaat van 3 mm dik. Het resultaat is ontzettend verzorgd geworden!

Stuur een foto van het polycarbonaat raam

Wij vinden het leuk om foto’s als deze toegestuurd te krijgen van tevreden klanten. Het is erg gaaf om te zien hoe onze producten gebruikt worden. Gaat u bij ons bestellen? Maak dan ook een mooie foto met het resultaat van uw caravan, en doe  mee aan onze Foto Contest. Zo maakt u kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail uw foto naar actiepagina@plexiglas.nl en vermeld daarbij het ordernummer van uw bestelling.

>