Polycarbonaat is glashelder materiaal, wat zo'n 250 keer sterker is dan gewoon glas. Polycarbonaat is daarom enorm geschikt materiaal om te gebruiken als raam, bijvoorbeeld in uw caravan. Deze klant heeft dan ook recent de ramen van zijn caravan vervangen met ons polycarbonaat.

Helder polycarbonaat voor caravanraam

Klant: "Ik heb polycarbonaat gebruikt voor een panoramaraam in mijn caravan. In kon het polycarbonaat zelf makkelijk mechanisch vormen. Door het glasheldere materiaal kan ik nog steeds goed naar buiten kijken!"

Deze klant gebruikte voor dit project ons heldere polycarbonaat van 3 mm dik. Het resultaat is ontzettend mooi geworden!

Plexiglas.nl Foto Contest!

Wij vinden het ontzettend leuk om foto's als deze toegestuurd te krijgen van tevreden klanten. Het is erg gaaf om te zien hoe onze producten gebruikt worden. Heeft u ook een mooie foto van een project waarvoor u onze kunststof platen heeft gebruikt? Doe dan mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keukze! Mail uw foto naar actiepagina@plexiglas.nl en vermeld daarbij het ordernummer van uw bestelling.