Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Mijn platen zijn geleverd, maar er zitten allemaal krassen op. Wat nu?

Plexiglas is een sterke materiaal soort, echter kunnen krasjes wel voorkomen. Vervelend, die krasjes op uw mooie plexiglas plaat! Maar hoe krijgt u deze nu het beste weg? Ook daar is aan gedacht bij Plexiglas.nl. Wij hebben namelijk verschillende middelen tegen krasjes op plexiglas in ons assortiment, namelijk een polijstset voor plexiglas en een polijstpasta.

Polijstset Plexiglas

Polijstset plexiglas, tegen krassen op plexiglas

Deze polijstset is geschikt voor polijsten van plexiglas en andere kunststoffen. Bestaande uit een gebruiksklare polijstmiddel (600 ml) een microvezeldoek (40×40 cm) en een Azella spons.

Gebruiksaanwijzing plexiglas polijsten met de polijstset:
Om een kras op plexiglas te verwijderen dient u het plexiglas polijstmiddel puur te gebruiken. Breng het middel aan op de bijgeleverde Azella spons. Ga met een draaiende bewerking te werk en zorg er voor dat u niet te snel gaat. Kijk tussendoor steeds naar het resultaat. Bepaal aan de hand van de kras hoeveel druk er nodig is. Voorkom warmte ontwikkeling. Plexiglas kan vervormen tijdens warmte ontwikkeling en dit wilt u natuurlijk voorkomen. Zijn de krasjes verwijderd? Spoel dan de plexiglas plaat na met schoolwater en de bijgeleverde microvezeldoek.

Advies: Nareinigen met onze plexiglas schoonmaakset.

Burnus Polijstpasta

Plexiglas polijstpasta

Ook kunt u onze Burnus polijstpasta gebruiken om lichte krassen op plexiglas te verwijderen. De Burnus polijstpaste is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor het polijsten van plexiglas.

Gebruiksaanwijzing plexiglas polijstpasta:
Met een zachte katoenen doek de plexiglas polijstpasta gelijkmatig aanbrengen op het te polijsten oppervlak. Met lichte druk 3 tot 5 minuten in ronddraaiende bewegingen de krassen eruit polijsten. Bekijk steeds het resultaat en zorg er ook hier voor dat u geen warmte ontwikkeld. Achteraf naspoelen met water en een microvezeldoek.

Advies: Nareinigen met onze plexiglas schoonmaakset.

>