Soort

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Tint

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Acrylaat plaat

Acrylaat platen, op maat te bestellen, van het merk PLEXIGLAS® by Röhm of huismerk. Een acrylaat plaat is een stevige, goedkope en veilige keuze. Vraag een offerte aan voor bewerkingen als gaten boren, graveren en vormen frezen.

plexiglas ontspiegeld

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 2 mm

 43,00 per m2

Incl. BTW:  52,03 per m2

plexiglas ontspiegeld

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 3 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

Plexiglas anti-reflex 2 mm
Plexiglas anti-reflex 3 mm
plexiglas anti-reflex 2 mm
plexiglas anti-reflex 3 mm
plexiglas anti-reflex 2 mm
plexiglas anti-reflex 3 mm
plexiglas mat

Plexiglas mat helder 3 mm

 59,00 per m2

Incl. BTW:  71,39 per m2

plexiglas mat

Plexiglas mat helder 4 mm

 76,00 per m2

Incl. BTW:  91,96 per m2

plexiglas mat

Plexiglas mat helder 5 mm

 95,00 per m2

Incl. BTW:  114,95 per m2

plexiglas mat

Plexiglas mat helder 6 mm

 114,00 per m2

Incl. BTW:  137,94 per m2

plexiglas mat

Plexiglas mat helder 8 mm

 153,00 per m2

Incl. BTW:  185,13 per m2

plexiglas mat helder 3 mm

Plexiglas mat 4 mm | 100×100 cm

 61,00

Incl. BTW:  73,81

plexiglas mat helder 5 mm

Plexiglas mat 5 mm | 100×100 cm

 77,00

Incl. BTW:  93,17

Acrylaat plaat bij Plexiglas.nl

Als u acrylaat platen op maat wilt kopen, dan raden wij u aan om eens in onze webshop te kijken. Wij verkopen niet alleen verschillende soorten platen, maar bijvoorbeeld ook acrylaat buizenacrylaat blokken en alle soorten toebehoren. Voor de duidelijkheid: een acrylaat plaat staat voor veel mensen bekend onder de naam Plexiglas® of Perspex, maar dit zijn eigenlijk merknamen in plaats van materiaalnamen.

Bij ons betaalt u nooit teveel, maar kunt u er wel zeker van zijn dat u de hoogste kwaliteit geleverd krijgt. Wilt u meer weten over de producten die wij verkopen? Dan raden we u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder in uw zoektocht naar de perfecte kunststof plaat.

U kunt bij ons natuurlijk ook altijd een offerte aanvragen voor een vrijblijvende prijsopgave, of contact opnemen over de acrylaat platen en extra informatie over toepassingen.

Acrylaat plaat kopen

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan acrylaat platen. Een greep uit ons assortiment acrylaat plexiglas: opaal, mat, helder, kraswerend en UV-doorlatend.

Bent u op zoek naar acrylaat op maat? Ons gehele assortiment kan met een snelle levering op maat gezaagd worden. Dit doen wij met een speciale CNC-machine, zodat uw acrylaat plaat of acrylaat buis exact op maat wordt gemaakt!

Acrylaatplaat, wat is dat?

Daar waar vroeger nog verschil zat tussen de verschillende soorten plexiglas en de manier waarop deze geproduceerd werden, is het verschil tussen de geëxtrudeerd acrylaat platen (plexiglas xt) en gegoten acrylaat platen (plexiglas gs) ten opzichte van vroeger door technologische vooruitgang nihil.

Bewerking van Acrylaat platen

Uw acrylaat platen bewerken? Nadat u uw kunststof plaat gratis op maat heeft laten zagen door ons, kunt u aan de slag met uw materiaal in het kader van bewerken en bevestigen. U kunt het materiaal zagen met een decoupeerzaag met fijne vertanding.

Acrylaat platen laten zich gemakkelijk bewerken omdat ze ten opzichte van gewoon glas vele malen sterker zijn dan glas is. Acrylaat lijmen is voor een doe-het-zelver ook geen enkel probleem.

U kunt zelfs uw heldere acrylaat plaat met een verf op acrylbasis omtoveren tot een prachtige variant plexiglas gekleurd in bijvoorbeeld dekkend zwart. Wat dacht u van een foto op plexiglas laten afdrukken?

Bij ons kunt u plexiglas op maat bestellen!