Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

NIEUW: Aluminium Composiet materiaal

06/07/2018

09:46

Sinds kort hebben wij een prachtig, nieuw product in ons assortiment: aluminium composiet. Dit is de verzamelnaam voor harde en vlakke platen, bestaande uit 2 aluminium buitenlagen met een polyethyleen laag ertussen. Dit moderne materiaal is in allerlei verschillende kleuren, tinten en diktes verkrijgbaar.

Dibond, Alucobond of andere merken

Aluminium composiet platen staan ook wel bekend als sandwichplaten. Het materiaal is zeer stevig en geeft een chique, moderne uitstraling aan u interieur. Aluminium composiet materiaal is erg duurzaam. Een groot bijkomend voordeel is dat het erg licht van gewicht is, wat het vervoeren en monteren een stuk eenvoudiger maakt. Aluminium composiet plaatmateriaal is onder verschillende merknamen te verkrijgen, waaronder Dibond®, Reynobond®, Skybond®, i-Bond®, Imagebond®, Vibond® en Alucobond®.

Verschillende kleuren aluminium composiet

Aluminium composiet is enorm veelzijdig materiaal wat in verschillende kleuren te verkrijgen is. Wij van Plexiglas.nl hebben een mooi aanbod aluminium composiet plaatmateriaal in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan zwart of wit aluminium composiet. Deze kleuren aluminium composiet worden, net als de grijstinten, vaak gebruikt voor interieurdoeleinden. Kiest u liever voor een wat fellere kleur? Geen probleem! Wij hebben ook rood, blauw en geel aluminium composiet.

Sinds kort verkopen wij ook de Butler-Finish producten. Dit materiaal heeft dezelfde mooie eigenschappen als de reguliere aluminium composiet platen, alleen is bij deze lijn de toplaag gemaakt van geborsteld aluminium met een zogenaamde ‘Butlercoating’. Last but not least verkopen wij nu ook zilveren en gouden spiegelplaten van aluminium composiet. Ontzettend veel mogelijkheden dus!

Aluminium composiet kleuren

Aluminium composiet platen in gebruik

Aluminium composiet wordt voornamelijk gebruikt voor interieurdoeleinden. U kunt het materiaal prima gebruiken voor keuken wandpanelen, een kunststof achterwand in de keuken maar ook als kunststof tafelblad of in de badkamer is dit materiaal perfect! Doordat er zoveel verschillende kleuren van dit materiaal verkrijgbaar zijn, kunt u het helemaal in uw eigen stijl maken. We zien ook dat klanten het materiaal verwerken in hun meubilair, bijvoorbeeld als bureaublad of kastenwand.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden met aluminium composiet. Andere veelvoorkomende toepassingen met aluminium composiet zijn beursstands, winkelinrichting, winkelpuien, reclameborden en art prints. Helaas is aluminium composiet niet zo’n geschikt materiaal voor buitenshuis gebruik.

Enthousiast over aluminium composiet platen?

Wilt u zelf ook aan de slag met dit veelzijdige materiaal? Leuk! Neem eens een kijkje in ons Aluminium composiet assortiment. Voor meer informatie of vragen, kunt u gerust even contact opnemen met onze klantenservice.

Aluminium composiet

>