Plexiglas tuinspiegel

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Creëer met onze zilveren, plexiglas spiegelplaten een ruimtelijk effect in uw tuin. Plexiglas is een stuk minder zwaar dan een spiegelplaat van gewoon glas. Daarnaast is het materiaal UV- en weerbestendig, waardoor u het hele jaar door verzekerd bent van een mooie, heldere spiegel in uw tuin.

Tuinspiegel

Tuinspiegel van plexiglas

Waarom een tuinspiegel kiezen van plexiglas in plaats van gewoon glas? We hebben hier het antwoord voor u: Plexiglas is ongeveer 25 keer sterker dan gewoon glas. Het kan bijna niet kapot. Tegelijkertijd is deze moderne kunststof 50% lichter in gewicht ten opzichte van gewoon glas. Voor een spiegel is dit ideaal. Gewone spiegels van glas zijn vaak behoorlijk zwaar, wat het monteren lastiger kan maken. Met plexiglas is dit probleem opgelost! Daarnaast is plexiglas erg veilig. Er kan hooguit een scheur of ster in de plaat ontstaan, maar het materiaal zal nooit kapot spatten en splinteren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over glasscherven. Zeker in de tuin is dit een voordeel, omdat uw plexiglas spiegel slechte weersomstandigheden zal moeten doorstaan.

Plexiglas tuinspiegel schoonmaken

Doordat kalk minder goed hecht aan plexiglas, hoeft er minder vaak agressief schoongemaakt te worden. Met onze Burnus Antistatische Kunststofreiniger kunt u het plexiglas eenvoudig minder statisch maken, wat ervoor zorgt dat stof minder snel aan het plexiglas hecht.

Plexiglas tuinspiegel bewerkingen

Wij maken uw plexiglas platen helemaal op maat. Kies dus zelf de afmetingen van uw plexiglas tuinspiegel. De maximale afmeting is 200 x 300 cm.

Onze plexiglas spiegelplaten zijn goed te bewerken, ook door hobbyisten. U kunt de spiegel in iedere gewenste vorm zagen. Een vierkante spiegel, cirkelvormig of een andere unieke vorm, geen enkel probleem! Met het plexiglas plaatmateriaal kan dit allemaal. Op deze manier creëert u een uniek product wat meer ruimte aan uw tuin geeft. Daarnaast kunt u in het materiaal gemakkelijk zelf gaten boren, zodat u deze aan een muur of schutting kunt ophangen. Met onze RVS afstandhouders kunt u de spiegel aan een muur vastschroeven.

Overigens kunnen wij ook bewerkingen voor u uitvoeren. Alle eerdergenoemde bewerkingen, zoals plexiglas boren en plexiglas frezen kunnen door ons worden gedaan. Bovendien kunt u het plexiglas door plexiglas.nl laten graveren. Als u wilt weten wat dit kost kunt u een offerte aanvragen.

Tuinspiegel2Spiegel van plexiglas monteren

Bij het bevestigen van een plexiglas spiegelplaat is het erg belangrijk dat u deze op een vlakke ondergrond monteert.

Dit is belangrijk om vervorming van de spiegel te voorkomen, hierdoor kan namelijk een lachspiegeleffect ontstaan. De platen zijn in 3 mm en 5 mm dikte te verkrijgen. Als u twijfelt of u het geheel strak gaat krijgen raden we u aan om te kiezen voor 5 mm. We vinden het belangrijk om u hiervoor te waarschuwen. Als het resultaat van de montage onverhoopt toch niet is wat u verwachtte kunnen wij hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld.

De maximale afmeting van de plexiglas spiegelplaten zijn 300×200 cm

Heeft u een vraag? Wij denken graag met u mee. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00, via de mail en telefonisch bereikbaar.

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl

LET OP: Deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kunt doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

Enthousiast? Gebruik deze producten

plexiglas spiegelplaten

Plexiglas spiegelplaat zilver 3 mm

 64,00 per m2

Incl. BTW:  77,44 per m2

plexiglas spiegelplaten

Plexiglas spiegelplaat zilver 5 mm

 106,00 per m2

Incl. BTW:  128,26 per m2

>