Polycarbonaat helder 12 mm kraswerend

Kraswerende polycarbonaat plaat van helder kunststof. Maximale afmeting van de plaat: 300×200 cm (lxb). Deze platen zijn voorzien van een dubbelzijdige, kraswerende coating. De plaat heeft een UV-beschermlaag en is daardoor bestand tegen diverse weersomstandigheden.

  • 250 keer sterker dan glas van gelijke dikte
  • Weerbestendig kunststof
  • Eenzijdig kraswerend
  • Graffiti- en vandalismebestendig
  • UV-beschermlaag
Lees meer over dit product

Plus- en minpunten

  • Weerbestendig
  • UV-bestendig
  • Zelfdovend
  • Zwaar in gewicht in grotere afmetingen

840,95

(Excl. BTW: 695,00)

Op voorraad

Bezorgdatum: 17 - 19 okt

Totale prijs

840,95

Excl. BTW: 695,00

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

IMG_0437

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

E-mail klantenservice 085 - 9020800 Contactformulier

Andere suggesties…

Polycarbonaat helder kraswerend 12 mm

Polycarbonaat helder 12 mm kraswerend | 75×75 cm

 630,41

Excl. BTW:  521,00

Polycarbonaat helder kraswerend 12 mm

Polycarbonaat helder 12 mm kraswerend | 50×50 cm

 280,72

Excl. BTW:  232,00

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 15 mm

 269,83 per m2

Excl. BTW:  223,00 per m2

Polycarbonaat helder kraswerend 12 mm

Polycarbonaat helder 12 mm kraswerend | 100×100 cm

 1.121,67

Excl. BTW:  927,00

Productinformatie

Technische informatie

Gewicht 14,40 kg
Manufacturer

Polycarbonaat platen

Kleur

helder

Dikte

12 mm

UV-beschermd

ja

Kraswerend

ja

Polycarbonaat kraswerend 12 mm

Eenzijdige kraswerende coating
UV-beschermlaag
Maximale afmeting is 300×200 cm (lxb)

De massieve polycarbonaat platen zijn voorzien van een tweezijdige UV-beschermlaag. Dit maakt de platen geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Daarnaast beschikken deze platen over unieke kraswerende eigenschappen met aan één zijde een kraswerende coating. Polycarbonaat is zo’n 250 keer sterker dan glas van een gelijke dikte. Dit maakt onze platen nagenoeg onbreekbaar! Deze heldere polycarbonaat platen zijn zowel graffiti- als vandalismebestendig. Deze massieve platen hebben een hoge slagvastheid en een uitstekende weerbestendigheid. Daarnaast is het polycarbonaat zelfdovend.

De plaat is voorzien van beschermfolie aan beide zijden, de kraswerende zijde is altijd de zijde met de roze folie. Heeft u tweezijdig kraswerend polycarbonaat plaat nodig? Dan kunnen wij kijken of we dit los voor u kunnen bestellen, afhankelijk van de voorraad en hoeveelheid. Neem in dat geval even contact met ons op.

Toepassingen met kraswerend polycarbonaat

Door de weerbestendigheid en de hoge slagvastheid van de platen is dit product erg geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De platen worden vaak gebruikt voor beveiligingstoepassingen zoals veiligheidsbeglazing. Daarnaast zijn ze onder andere geschikt voor balkonbeglazing, serres, kassen, ramen, lichtkoepels en dak beglazing. Door de eenzijdige kraswerende coating en de onbreekbaarheid van de platen, zijn de polycarbonaat platen ook geschikt voor bushaltes of dug-outs. Andere mogelijke toepassingen met polycarbonaat platen zijn beglazing in winkelinterieurs, schuifdaken, overdekte oversteekplaatsen voor voetgangers, standbouw en lichtreclame.

Bewerken van helder polycarbonaat kraswerend

U kunt bij ons deze heldere polycarbonaat platen met kraswerende coating op maat bestellen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Voor specifieke bewerkingen van de plaat, zoals het boren van gaten, schuin zagen etc. kunt u een offerte aanvragen.

De polycarbonaat platen zijn uitstekend te bewerken met boor-, frees- en zaaggereedschap. Daarvoor kunt u het best een zaagje met een fijne vertanding gebruiken. De platen kunnen met een water- of laserstraal gesneden worden. Het polycarbonaat is warm te buigen en koud te zetten. Bij deze techniek worden de platen koud op een zetbank in de gewenste hoek gebogen. Daarnaast kunt u de platen ook lassen, lijmen, verspanend bewerken en thermisch vormen.

Sample opvragen

Plexiglas helder
Wilt u graag goed kunnen beoordelen of dit het materiaal is waar u naar op zoek bent? Dat kan!

Bestel een gratis sample

Zakelijke klant worden

Bestelt u vanuit een bedrijf of organisatie? Kies voor een zakelijk account en ontvang staffelkorting, laat uw kunststof monteren of plan een adviesgesprek.

Ontdek de voordelen Maak account aan

Bewerkingen

Met de CNC-machine kunnen we graveren, speciale vormen frezen en gaten boren. Zo ontstaan unieke producten, 100% voor u op maat gemaakt!

Vraag een offerte aan