Coming soon: PLEXIGLAS® proTerra

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

06/04/2022

10:25

Binnenkort gaat ons assortiment een duurzame verandering doormaken! U kunt dan bij ons terecht voor gerecycled acrylaat van het merk PLEXIGLAS®. U vindt de gerecyclede PLEXIGLAS® platen terug op onze webshop onder de naam PLEXIGLAS® proTerra.

PLEXIGLAS® proTerra bij Plexiglas.nl

De platen van PLEXIGLAS® worden geproduceerd door dé vinder van PLEXIGLAS®, het Duitse bedrijf Röhm, en zijn binnenkort verkrijgbaar op onze webshop. Het assortiment zal stap voor stap veranderen. Het is dus niet zo dat ons assortiment acrylaat platen van de één op de andere dag volledig van gerecycled materiaal is. Wij vinden het wel belangrijk dat u weet wat u koopt. Daarom worden de PLEXIGLAS® proTerra platen op onze webshop voorzien van een label. Alle producten die voorzien zijn van dit label zijn dus duurzamer en gerecycled.

Duurzame productie van PLEXIGLAS®

U ervaart kunststof misschien niet als milieuvriendelijk. Veel acrylaat is niet recyclebaar of gerecycled. In het kader van duurzaamheid willen wij daar verandering in brengen. PLEXIGLAS® ProTerra platen zijn voor 90% gerecycled. PLEXIGLAS® bevat geen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Zelfs in geval van brand komen er geen giftige stoffen vrij. De gerecyclede acrylaat platen van PLEXIGLAS® zijn dankzij het productieproces van dezelfde kwaliteit als nieuw geproduceerde PLEXIGLAS® platen. Daarnaast draagt PLEXIGLAS® nauwelijks bij aan al het kunststofafval in Duitsland. Minder dan één procent van al het kunststofafval is afkomstig van PLEXIGLAS®. Dit betekent dat de productie ervan ook nagenoeg niet schadelijk is voor de natuur.

Plexiglas ProTerra helder Plexiglas ProTerra zwart

>