Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Polycarbonaat massief brons

Bestel op maat mét bewerkingen als zagen, boren en graveren. Aan 2 zijden brons geint en voorzien van een UV-beschermlaag. Diktes van 3 mm t/m 6 mm

  • Transparant met bronzen (bruine) tint
  • Weerbestendig, zelfdovend
  • 250 keer sterker dan glas
polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 3 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 4 mm

 91,00 per m2

Incl. BTW:  110,11 per m2

polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 5 mm

 110,00 per m2

Incl. BTW:  133,10 per m2

polycarbonaat massief brons

Polycarbonaat massief brons 6 mm

 138,00 per m2

Incl. BTW:  166,98 per m2

Polycarbonaat brons 3 mm

Polycarbonaat platen brons eigenschappen

Deze platen worden Bronzen Lexaan, of Bronzen Lexan genoemd. Het is niet vreemd dat massief polycarbonaat zo’n populair product is. Deze kunststof platen zijn namelijk vrijwel onbreekbaar. Het materiaal is zo’n 250 keer sterker dan brons glas. De kunststof dient dan ook als goede vervanger van glas. Het is in allerlei situaties toe te passen. Door de UV-beschermlaag zal de plaat niet vergelen. Bovendien zijn deze bronzen platen weerbestendig. Het materiaal is daardoor ook ideaal voor buiten. Het kan forse stormen en hagelbuien heelhuids doorstaan.

Polycarbonaat brons is getint glas. In principe is het transparant materiaal, wat wil zeggen dat u er heen doorheen kunt kijken, maar met een bronzen tint. Bij gebruik van lampen geeft het een donker, sfeervol lichteffect.

Bronzen kunststof platen op maat kopen

U kunt poly brons eenvoudig op maat bestellen bij Plexiglas.nl. Wij zagen het materiaal voor u in de gewenste afmeting. U bestelt de platen op maat door de rekenmachine bovenaan deze pagina in te vullen. U vult hierbij eerst de gewenste afmetingen in (maximaal 200 x 300 cm). Het standaard maatwerk kan aangevuld worden met 2 opties. Optie 1, ‘Scherpe randen verwijderen’, wil zeggen dat de zaagranden van de zijkanten worden gehaald. Dit is niet zozeer een zichtbare bewerking, maar zorgt er vooral voor dat u zich niet kunt bezeren. De tweede optie is ‘Hoeken afronden’. De naam zegt het al: de hoeken van uw platen worden afgerond. De afronding heeft een radius van 5 mm.

Bewerken brons plaat 3 mm

Plexiglas.nl is in het bezit van een CNC-freesmachine. Hiermee kunnen we diverse bewerkingen uitvoeren. We hebben de mogelijkheid tot het zagen en frezen van uw massieve plaat, maar kunnen eventueel ook boren of gravures maken. Als u deze wens heeft kunt u een offerte bij ons aanvragen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk reactie met een passend prijsvoorstel.

Zelf brons polycarbonaat massief bewerken

U kunt dit plaatmateriaal ook zelf bewerken. Houdt er wel rekening mee dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor het resultaat. De kunststof is prima te bewerken met kwalitatief boor-, frees- en zaaggereedschap. U kunt het o.a. lassen, verlijmen, verspannend bewerken, water- of laserstaal snijden en thermisch vormen. Ook kunt u het koud buigen. Let wel op; gebruik altijd gereedschap van goede kwaliteit, en ga niet ‘knutselen’ met gevaarlijke bewerkingen zonder er verstand van te hebben. Het bewerken is op eigen risico.

Polycarbonaat brons 3 mm

Getint brons plaat

Klanten bestellen dit product voor allerlei projecten. Vanwege de mooie uitstraling wordt het vaak gebruikt voor esthetische doeleinden. Maar ook voor gebruik in combinatie is het gewild. Enkele voorbeelden van gebruik door klanten zijn: