Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Dun plexiglas

Dun plexiglas kopen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van plexiglas? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Plexiglas.nl. We hebben in ons assortiment meerdere verschillende soorten plexiglas, in een aantal diktes en formaten. U kunt bij ons kiezen voor dik plexiglas als u het echt stevig moet hebben, maar we verkopen natuurlijk ook dun plexiglas. Ondanks dat dit glas dan dunner is blijft het toch nog steeds sterk. Om precies te zijn wel 25 keer zo sterk als echt glas. Dat het er daarbij ook nog eens net zo mooi uitziet, maar toch goedkoper is, zal de keuze voor plexiglas alleen maar makkelijker maken!

De voordelen van plexiglas

Als u de keuze moet maken voor een soort glas om te gebruiken bij bijvoorbeeld een klus of project, dan raden wij u aan om eens serieus plexiglas te overwegen. Als u hier doorheen kijkt, zult u weinig verschil zien met gewoon glas. Daarentegen is dit wel een soort glas die eenvoudiger te bewerken is. We kunnen het eenvoudig voor u zagen, zonder dat we bang hoeven te zijn dat het kapot gaat. Daarbij kunt u het als eindgebruiker ook nog steeds relatief eenvoudig hergebruiken. Plexiglas is ook in een groot aantal verschillende diktes verkrijgbaar, zodat u altijd kunt kiezen hoe dik het glas moet zijn.

Meer weten over ons plexiglas dat dun is?

Als u meer wilt weten over plexiglas dat dun is en waar u dit allemaal voor kunt gebruiken, dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier onze soorten glas voor u bij elkaar gezet. Zo ziet u snel welke soorten glas we allemaal verkopen, maar ook wat hier de kosten van zijn. Een bestelling maken van dun plexiglas is daarbij heel eenvoudig. Als u besluit bij ons dun plexiglas te kopen zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. U kunt deze tegen 5% extra korting ook gewoon bij ons af komen halen.

Eco-proofPlexiglas helder 3 mm by Röhm op maat

PLEXIGLAS® helder 3 mm

 32,00 per m2

Incl. BTW:  38,72 per m2

Eco-proofPlexiglas zwart 2 mm met Röhm logo

PLEXIGLAS® zwart 2 mm

 35,00 per m2

Incl. BTW:  42,35 per m2