**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Polyester golfplaten

Enorm stoot- en slagvast kunststof materiaal voor uw golfplaten dak. Deze polyester dakplaten zijn in diverse afmetingen en diktes verkrijgbaar.

  • Glasvezelversterkt polyester
  • Heldere tint kunststof
  • Verkrijgbaar in golf 76/18 (F) en 177/51 (GH)
  • 10 jaar garantie

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Polyester golfplaten voordelen

Deze heldere polyester dakplaten hebben een prima lichtdoorlatendheid. De lichtdoorlaat is 80%. Daglicht onder uw overkapping is dus gegarandeerd. Doordat de lichtplaten glasvezelversterkt zijn, staan ze bovendien bekend als zeer slagvast. Dit glasvezel zorgt daarnaast voor een hoge mechanische sterkte en een laag gewicht. Het glasvezel is licht zichtbaar in de plaat. De polyester golfplaten zijn ammoniakbestendig. Zowel voor particuliere huisprojecten, in de bouw als bij boerderijen is de polyester golfplaat een populair product.

Polyester golfplaat 76/18 en 177/51

De golfplaten van polyester zijn verkrijgbaar met een F-profiel (golfgrootte 177/51) en in een GH-profiel (golfgrootte 76/18). Het assortiment bevat polyester golfplaten in uiteenlopende maten. De breedtemaat van de polyester golfplaten met F-profiel is 110 cm, en de breedtemaat van de golfplaten met GH-profiel is 114 cm.

Polyester golfplaat bevestigen

De golfplaten worden geleverd inclusief een zakje met 10 RVS schroeven. Hiermee kunt u de polyester platen eenvoudig bevestigen door middel van schroeven. We raden aan loodrecht op het hoogste punt van de golven te boren. Voor de stevigheid adviseren we om bij de bovenste en onderste balk van het frame op elke golf een schroef te plaatsen. Bij de tussenbalken kunt u het om elke golf doen.

Polyester golfplaat inkorten

U kunt deze polyester golfplaten prima zagen. Hiervoor adviseren we om gebruik te maken van een cirkelzaag of ijzerzaag. Let er wel op dat er niet teveel spanning op uw polyester plaat staat tijdens het zagen.