**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 2 mm

Geen weerspiegeling van zon, lampen of flitsers met ontspiegeld plexiglas! Anti-reflex plexiglas wordt veel gebruikt in galeries & musea, maar ook in huiskamers.

De afbeelding moet het plexiglas direct raken, anders is het voorwerp achter het glas niet scherp. Kies bij grote afmetingen 5 mm anti-reflex plexiglas, om doorbuigen te voorkomen.

 • Eenzijdig gematteerd
 • Bescherming tegen UV-verkleuring
 • Versterkt de diepte van beeld
 • Versterkt de kleurhelderheid
 • Max. 200 x 300 cm (lxb)
Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 39,93 Excl. BTW: € 33,00
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Prijs per meter € 1,50 ( omtrek )
Incl. BTW p/m2: € 36,30
Excl. BTW p/m2: € 30,00
Incl. BTW:
Excl. BTW:

Prijs per m2:  € 33,00

Totale prijs: Incl. BTW: € 39,93 Excl. BTW: € 33,00
Voeg toe aan winkelmandje

Productbeschrijving

Eigenschappen plexiglas antireflex/ontspiegeld 2 mm

Plexiglas geldt steeds vaker als vervanger voor glas. Het is een slagvaste en sterke vervanger. Hoewel plexiglas wel kan splinteren of er een ster in de kunststof kan ontstaan, zal het nooit uiteenspatten. De kunststof staat ook wel bekend onder de scheikundige naam Polymethylmethacrylaat (PMMA), of in het kort acrylaat. Plexiglas is 50% lichter dan glas, wat montage vereenvoudigt. Ook is de kunststof goedkoper dan glas. Bovendien is het weerbestendig en UV-bestendig (waardoor uw glas niet vergeelt).

Voor grote oppervlakten moet u er rekening mee houden dat het wellicht verstandig is om te kiezen voor 5 mm dik ontspiegeld plexiglas. Er bestaat namelijk een kans dat het materiaal anders doorbuigt. Als het plexiglas een lijst verwerkt is, is de kans hierop kleiner, maar nog steeds aanwezig.

Plexiglas ontspiegeld 2 mm voor foto’s en kunst

Plexiglas anti-reflex is een ideale vervanger voor glas indien u de uitstraling van glas wenst, maar zonder weerspiegeling. Het ontspiegelde plexiglas versterkt de diepte van het beeld en versterkt de helderheid van de kleuren. Het beschermt uw afbeelding op een natuurlijke manier tegen UV-straling en voorkomt verkleuring. Het eenzijdig gematteerde (anti-reflex) plexiglas ontneemt alle spiegeling. Hierdoor krijgt uw afbeelding een professionele, ingetogen uitstraling. De doorkijk van het anti-reflex plexiglas is onscherp, maar wanneer de afbeelding tegen het plexiglas aan komt te liggen, dan is de doorkijk helder!

Anti-reflex plexiglas 2 mm op maat kopen

Plexiglas.nl verkoopt ontspiegeld plexiglas op maat. U kunt uw plexiglas precies in die maten bestellen die u wilt. Bij het bestellen vult u de afmetingen in. Daarnaast kiest u of u de scherpe randen verwijderd wilt hebben en of de hoeken afgerond moeten worden. ‘Scherpe randen verwijderen’ wil zeggen dat er een afbraammesje langs het allerscherpste randje wordt gehaald. Dit heeft als doel dat u uw vingers niet kunt bezeren aan het plexiglas. Het verwijderen van de scherpe randen is niet zichtbaar, het is iets anders dan polijsten of afronden. Bij ‘hoeken afronden’ worden de vier hoeken afgerond met radius 5. De plexiglas platen worden geleverd met beschermfolie aan twee zijden.

Bewerken ontspiegeld plexiglas 2 mm dik

Ook andere bewerkingen van het anti-reflex plexiglas kunnen wij voor u verzorgen. Denk hierbij aan plexiglas boren en plexiglas zagen/frezen. Ook kunnen we het plexiglas in speciale vormen zagen. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen. Heeft u resterende vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Sommige klanten willen zelf hun kunststof bewerken. Plexiglas leent zich hier prima voor. Wel is het van belang om hiervoor het juiste, kwalitatieve gereedschap te gebruiken. Zo kunt u o.a. plexiglas boren, zagen, lijmen en frezen.

Plexiglas antireflex 2 mm voor foto’s en kunst

Steeds meer fotografen en kunstliefhebbers kiezen voor het nieuwe inlijsten: een echte fotoafdruk verlijmd achter plexiglas. Boven wordt ontspiegeld plexiglas veel gebruikt in musea en galeries.

 • Plexiglas in expositie
 • Plexiglas fotolijst
 • Plexiglas kunst
 • Uitzetten plexiglas antireflex 2 mm

De mogelijkheid bestaat dat uw anti-reflex plexiglas bij verandering van temperatuur uitzet of krimpt. Dit gaat om minder dan een millimeter, ongeveer 0,07 mm per meter per graad. Indien het plexiglas in lijst geplaatst wordt kan dit van belang zijn.

Extra informatie
Plexiglas Anti reflex (ontspiegeld)
UV-beschermd ja
Kraswerend nee
Productie technologie XT (geëxtrudeerd)
Dikte 2 mm
Dikte tolerantie 10%
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 2 mm
Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

 • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

 • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

 • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

 • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.

Anderen bekeken ook
Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 3 mm Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 3 mm
Totale prijs: Incl. BTW: € 61,71 Excl. BTW: € 51,00