**Herfstige temperaturen! Bestel nu een kunststof voorzetraam op maat**

Plexiglas piramide helder 3 mm

Plexiglas piramide 3 mm heeft een wave/piramide structuur. Erg mooi voor lichtbakken, of als verlichting in systeemplafonds. Plexiglas piramide is op maat te bestellen

 • Plexiglas met piramidestructuur
 • 3 mm dik plexiglas
 • UV-bestendig & weerbestendig
 • Max. afmeting 300 x 140 cm (lxb)

Plexiglas 3 mm is licht buigbaar, vooral in grote maten. Des te dikker de plaat, des te rechter en steviger.

Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 78,65 Excl. BTW: € 65,00
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Prijs per meter € 1,50 ( omtrek )
Incl. BTW:
Excl. BTW:

Prijs per m2:  € 65,00

Totale prijs: Incl. BTW: € 78,65 Excl. BTW: € 65,00
Voeg toe aan winkelmandje

Productbeschrijving

Plexiglas piramide 3 mm kenmerken

Plexiglas is populair, en niet voor niets. Dit stevige materiaal is glashelder en UV-bestendig, waardoor het niet vergeelt. Het wordt beschouwd als perfect alternatief voor glas. Het is meer slagvast (nagenoeg onbreekbaar), lichter van gewicht én goedkoper dan glas. Het lichte gewicht maakt montage stukken eenvoudiger.

Onze plexiglas platen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Dit wil zeggen dat ze giftige materialen en zware metalen bevatten, die een milieurisico of gezondheidsrisico vormen. Plexiglas is onoplosbaar in water. Het valt niet onder gevaarlijke materialen. Bovendien voldoet plexiglas aan de Europese normen voor voedselwetgeving, wat betekent dat ze in aanraking mogen komen met voedsel. De plexiglas platen zijn gemakkelijk te recyclen.

Plexiglas 3 mm piramide kopen bij Plexiglas.nl

Plexiglas piramide structuur 3 mm is een unieke plexiglas soort. Hiermee kunt u een diffuus licht creëren. Maar ook voor meubel- en interieurbouw is piramide plexiglas in trek.

Plexiglas op maat - piramide 3 mm

We verkopen 3 mm piramide plexiglas op maat. Vul precies de maten in die u nodig heeft, en krijgt het indien gewenst de volgende dag nog thuisbezorgd. U kunt bovendien kiezen voor de optie ‘scherpe randen verwijderen’ waarbij met een afbraammesje de randjes worden verwijderd, zodat u zich niet kunt bezeren. Dit is minimaal zichtbaar (geen polijsten of afronden). Ook kunt u kiezen voor het afronden van de hoeken. ‘Hoeken afronden’ wil zeggen dat de hoeken worden afgerond met radius 5. Beide opties kunt u aanvinken bij het bestellen.

3 mm plexiglas piramide – bewerkingen

Ook bewerkingen van uw plexiglas kunt u door ons laten aanvoeren. Denk aan boren, zagen of frezen. Zo ontvangt u uw platen helemaal naar wens. Voor deze bewerkingen kunt u een offerte aanvragen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan even contact op met de klantenservice.

Het is ook mogelijk om het plexiglas zelf te bewerken. Doe dit wel altijd met gereedschap van hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over bewerkingen om zelf uit te voeren? Lees dan onze pagina over plexiglas bewerken.

Toepassingen plexiglas piramide 3 mm

De driehoekige structuur van Piramide plexiglas maakt de lichtspreiding erg mooi. Ook in de interieurbouw wordt plexiglas piramide veel gebruikt.

Plexiglas piramide 3 mm kunt u o.a. gebruiken voor:

 • Plexiglas verlichting
 • Plexiglas systeemplafonds
 • Plexiglas meubelbekleding
 • Plexiglas displays

Uitzetten plexiglas piramide 3 mm

Bij veel materialen is er sprake van uitzetten en krimpen bij veranderende temperaturen. Warmte zorgt voor uitzetting, kou zorgt voor krimpen. Plexiglas heeft een uitzettingscoëfficiënt van 0.07 mm. Dit wil zeggen dat het plexiglas bij elke graad 0.07 mm uitzet of krimpt.

Extra informatie
Plexiglas Piramide structuur
UV-beschermd ja
Kraswerend nee
Productie technologie XT (geëxtrudeerd)
Dikte 3 mm
Dikte tolerantie 10%
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Plexiglas piramide helder 3 mm
Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

 • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

 • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

 • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

 • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.