Polycarbonaat helder 2 mm

Polycarbonaat, 250x sterker is dan gewoon glas van gelijke dikte. Bestel nu polycarbonaat helder op maat. Ook bewerkingen zijn mogelijk.

 • Slag-, breukvast en weerbestendig
 • Tweezijdige UV-beschermlaag
 • Vraag een offerte aan voor bewerkingen
 • Maximaal 300 x 200 cm (lxb)

Houdt u rekening met het volgende: polycarbonaat van 2 mm is vrij dun, en daardoor licht buigbaar.
 

Lees meer over dit product

Plus- en minpunten

 • Uitstekende slagvastheid
 • Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik
 • Makkelijk te bewerken
 • Licht buigbaar

35,09

(Excl. BTW: 29,00)

Op voorraad

Bezorgdatum: 29 sep - 3 okt

Totale prijs

35,09

Excl. BTW: 29,00

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

IMG_0437

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

E-mail klantenservice 085 - 9020800 Contactformulier

Andere suggesties…

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 5 mm

 87,12 per m2

Excl. BTW:  72,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 6 mm

 104,06 per m2

Excl. BTW:  86,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 3 mm

 52,03 per m2

Excl. BTW:  43,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 4 mm

 68,97 per m2

Excl. BTW:  57,00 per m2

Productinformatie

Technische informatie

Gewicht 2,40 kg
Manufacturer

Polycarbonaat platen

Kleur platen

Helder

Dikte

2 mm

UV-beschermd

ja

Kraswerend

nee

Kleur

helder

Polycarbonaat op maat helder 2mm

Helder polycarbonaat van 2 mm dik is glashelder. Dit ultrasterke materiaal is 250 keer sterker als gewoon glas. Wel heeft het dezelfde uitstraling en doorkijk als glas. Omdat polycarbonaat helder 2 mm weerbestendig en zeer slagvast is, is het een ideale kunststof voor buiten. Polycarbonaat platen zijn gewenst in een situatie waarin u een glashelder resultaat wilt dat nagenoeg onbreekbaar is. Onze polycarbonaat platen zijn voorzien van een UV-beschermlaag aan beide zijden, waardoor ze niet zullen vergelen. Ook zorgt deze eigenschap ervoor dat polycarbonaat helder 2 mm zowel binnen als buitenshuis perfect te gebruiken is.

Polycarbonaat helder 3mm of dikker

Polycarbonaat van 2mm dik is behoorlijk dun. Hierdoor zijn deze polycarbonaat platen redelijk buigbaar. Ook polycarbonaat 3mm dik is behoorlijk buigbaar. Zoekt u een wat stevigere, meer stijve plaat. Kies dan voor polycarbonaat helder 4mm, polycarbonaat helder 5mm, polycarbonaat helder 6mm, polycarbonaat helder 8mm, polycarbonaat helder 10mm, polycarbonaat helder 12mm of polycarbonaat helder 15mm.

Polycarbonaat op maat kopen – 2mm helder

U bestelt polycarbonaat van 2 mm dik in ‘helder transparant’ online bij Plexiglas.nl. Zoekt u polycarbonaat op maat? Wij zagen het polycarbonaat in de door u gewenste afmetingen. Vul daarvoor de calculator met de gewenste afmetingen. De maximaal te bestellen afmeting is 200×300 centimeter. We kunnen ook speciaal maatwerk voor u uitvoeren, zoals het zagen van unieke vormen. Lees daarvoor verder in de volgende alinea.

Polycarbonaat helder 2 mm bewerken

Helder polycarbonaat mm is erg goed te bewerken met boor-, frees- en zaaggereedschap. Vanwege de zachtheid van het materiaal is het enorm bewerkvriendelijk. Plexiglas.nl heeft een speciale machine voor bewerkingen: een CNC-freesmachine. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld ronde of driehoekige figuren voor u creëren. Ook minder reguliere vormen zijn mogelijk. U kunt echter meer bewerkingen door ons laten uitvoeren dan alleen het zagen van speciale vormen. We kunnen ook voor u frezen, gaten boren en graveren. Hiervoor dient u een offerte aan te vragen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

We hebben ook regelmatig handige klanten die liever zelf aan de slag gaan met het materiaal. U kunt polycarbonaat o.a. lassen, lijmen of verwerken in een frame. Let op, het zelf bewerken van plexiglas gebeurt op eigen risico. Gebruik hiervoor gereedschap van hoogwaardige kwaliteit.

Polycarbonaat helder 2 mm toepassingen

Polycarbonaat helder van 2 mm dik is voor veel doeleinden te gebruiken, zowel binnen- als buitenshuis. Omdat het een vrije dunne plaat betreft kan het materiaal wel wat doorbuigen bij grote afmetingen of als het niet stevig is gemonteerd. Kies in dit geval een dikkere heldere polycarbonaat plaat. Hieronder vindt een paar voorbeelden van toepassingen waar een lexan plaat in 2 mm helder veel voor wordt gekozen:

 • Polycarbonaat tuinhuis raampje (klein tot middelgroot)
 • Polycarbonaat wandbekleding
 • Polycarbonaat foto lijst

Uitzetten en krimpen polycarbonaat helder 2 mm

Zoals bij veel materialen geldt ook voor polycarbonaat dat de afmeting iets of wat kan veranderen bij temperatuurverandering. Polycarbonaat krimpt bij koudere temperaturen en zet uit bij warmere temperaturen. Dit gaat om 0.065 mm per meter per graad.

Sample opvragen

Plexiglas helder
Wilt u graag goed kunnen beoordelen of dit het materiaal is waar u naar op zoek bent? Dat kan!

Bestel een gratis sample

Zakelijke klant worden

Bestelt u vanuit een bedrijf of organisatie? Kies voor een zakelijk account en ontvang staffelkorting, laat uw kunststof monteren of plan een adviesgesprek.

Ontdek de voordelen Maak account aan

Bewerkingen

Met de CNC-machine kunnen we graveren, speciale vormen frezen en gaten boren. Zo ontstaan unieke producten, 100% voor u op maat gemaakt!

Vraag een offerte aan