Polycarbonaat helder 6 mm kraswerend

Massieve, heldere platen van polycarbonaat met aan beide zijden een kraswerende coating. De platen zijn voorzien van een UV-beschermlaag en daardoor bestand tegen diverse weersomstandigheden. Maximale afmeting van 300×200 cm (lxb).

 • Nagenoeg onbreekbaar
 • Weerbestendig
 • Bestand tegen UV-straling
 • Voorzien van kraswerende coating aan beide zijden
 • Vandalismebestendig
Lees meer over dit product

Plus- en minpunten

 • Weerbestendig
 • UV-bestendig
 • Zelfdovend
 • Niet krasvrij

533,61

(Excl. BTW: 441,00)

Op voorraad

Bezorgdatum: 2 - 8 jun

Totale prijs

533,61

Excl. BTW: 441,00

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice 085 - 9020800 Chat met ons Contactformulier

Productinformatie

Technische informatie

Manufacturer

Polycarbonaat platen

Kleur

helder

Dikte

6 mm

UV-beschermd

ja

Kraswerend

ja

6 mm kraswerend polycarbonaat plaat

 • Type: Lexan Margard MR5E
 • Kraswerende coating
 • UV-beschermlaag
 • Maximale afmeting is 300×200 cm (lxb)

De massieve polycarbonaat platen, die beter bekend zijn onder de naam Lexan Margard MR5E, zijn voorzien van een tweezijdige UV-beschermlaag. Dit maakt de platen geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Daarnaast beschikken deze platen over unieke kraswerende eigenschappen, aan beide zijden van de plaat zit een kraswerende coating. Polycarbonaat is zo’n 250 keer sterker dan glas van een gelijke dikte. Dit maakt onze platen nagenoeg onbreekbaar! Deze heldere polycarbonaat platen zijn zowel graffiti- als vandalismebestendig. Deze massieve platen hebben een hoge slagvastheid en een uitstekende weerbestendigheid. Daarnaast is het polycarbonaat zelfdovend.

De plaat is voorzien van beschermfolie aan beide zijden.

Polycarbonaat kraswerend in gebruik

Door de weerbestendigheid en de hoge slagvastheid van de platen is dit product erg geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De platen worden vaak gebruikt voor beveligingstoepassingen zoals veiligheidsbeglazing. Daarnaast is polycarbonaat glas onder andere geschikt voor balkonbeglazing, serres, kassen, ramen, lichtkoepels en dakbeglazing. Door de tweezijdige kraswerende coating en de onbreekbaarheid van de platen, zijn de polycarbonaat platen ook geschikt voor bushaltes of dug-outs. Andere mogelijke toepassingen met polycarbonaat platen zijn beglazing in winkelinterieurs, schuifdaken, overdekte oversteekplaatsen voor voetgangers, standbouw en lichtreclame.

Bewerken kraswerend polycarbonaat

U kunt bij ons deze heldere polycarbonaat platen met kraswerende coating op maat bestellen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Voor specifieke bewerkingen van de plaat, zoals het boren van gaten, schuin zagen etc. kunt u een offerte aanvragen.

De polycarbonaat platen zijn uitstekend te bewerken met boor-, frees- en zaaggereedschap. Daarvoor kunt u het best een zaagje met een fijne vertanding gebruiken. De platen kunnen met een water- of lasterstaal gesneden worden. Het polycarbonaat is warm te buigen en koud te zetten. Bij deze techniek worden de platen koud op een zetbank in de gewenste hoek gebogen. Daarnaast kunt u de platen ook lassen, lijmen, verspanend bewerken en thermisch vormen.

Andere suggesties…

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 8 mm kraswerend

 632,83 per m2

Excl. BTW:  523,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 12 mm kraswerend

 840,95 per m2

Excl. BTW:  695,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 10 mm kraswerend

 709,06 per m2

Excl. BTW:  586,00 per m2

Polycarbonaat helder 15 mm

Polycarbonaat helder 15 mm | 50×50 cm

 59,29

Excl. BTW:  49,00

Sample opvragen

Sample opvragen
Wilt u graag goed kunnen beoordelen of dit het materiaal is waar u naar op zoek bent? Dat kan!

Bestel een gratis sample

Zakelijke klant worden

Bestelt u vanuit een bedrijf of organisatie? Kies voor een zakelijk account en ontvang staffelkorting, laat uw kunststof monteren of plan een adviesgesprek.

Ontdek de voordelen Maak account aan

Bewerkingen

Met de CNC-machine kunnen we graveren, speciale vormen frezen en gaten boren. Zo ontstaan unieke producten, 100% voor u op maat gemaakt!

Vraag een offerte aan