Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Tint

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Lengte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Polycarbonaat serre

U wilt een serre kopen, maar wilt hier graag een goedkoper, sterker materiaal dan glas voor gebruiken? Dan raden wij u aan om eens naar de mogelijkheden van polycarbonaat te kijken.

  • Slagvast en duurzaam
  • Licht in gewicht
  • Glashelder en veilig
polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 2 mm

 35,09 per m2

Excl. BTW:  29,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 3 mm

 52,03 per m2

Excl. BTW:  43,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 4 mm

 68,97 per m2

Excl. BTW:  57,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 5 mm

 87,12 per m2

Excl. BTW:  72,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 6 mm

 104,06 per m2

Excl. BTW:  86,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 8 mm

 139,15 per m2

Excl. BTW:  115,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 10 mm

 174,24 per m2

Excl. BTW:  144,00 per m2

polycarbonaat opaal

Polycarbonaat opaal 3 mm

 55,66 per m2

Excl. BTW:  46,00 per m2

polycarbonaat opaal

Polycarbonaat opaal 4 mm

 73,81 per m2

Excl. BTW:  61,00 per m2

polycarbonaat opaal

Polycarbonaat opaal 5 mm

 91,96 per m2

Excl. BTW:  76,00 per m2

polycarbonaat opaal

Polycarbonaat opaal 6 mm

 110,11 per m2

Excl. BTW:  91,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 12 mm

 208,12 per m2

Excl. BTW:  172,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 15 mm

 269,83 per m2

Excl. BTW:  223,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 12 mm kraswerend

 840,95 per m2

Excl. BTW:  695,00 per m2

polycarbonaat brons 3 mm

Polycarbonaat brons 3 mm | 100×100 cm

 56,87

Excl. BTW:  47,00

Veilige serre

U kunt van polycarbonaat een mooie, veilige serre te maken. Deze serre ziet er net zo fraai uit als een serre die u van gewoon glas maakt. Bovendien zijn er meerdere voordelen van een polycarbonaat serre ten opzichte van een glazen serre. We vertellen u hierover  graag meer, zodat u weet waar u aan toe bent bij de aanschaf van een polycarbonaat serre.

Waarom kiezen voor een polycarbonaat serre?

Waarom zou u uw serre van gewoon glas maken, als het ook mogelijk is om daar een beter materiaal voor te gebruiken? Deze kunststof glassoort ziet er niet alleen even verzorgd uit, maar is bovendien 250x zo sterk als glas. Wanneer u huisdieren of jonge kinderen heeft is dit een erg fijne eigenschap. U hoeft zich met polycarbonaat geen zorgen te maken over glasscherven wanneer er iets of iemand tegen het raam aanvalt. Bovendien is polycarbonaat lichter dan glas, wat ideaal is voor vervoer en montage. Last but not least, is een polycarbonaat serre een voordelige keuze. Goedkoop én veilig dus!

 

De mooiste serre van polycarbonaat

Het is handig om vooraf een aantal zaken te bepalen. Bijvoorbeeld de afmetingen van de serre, de plaats waar de serre komt te staan en welk budget u te besteden heeft. Wij zorgen er graag voor dat u straks een serre heeft die helemaal op uw wensen aansluit. We zagen de platen van polycarbonaat die u bij het maken van de serre nodig heeft helemaal op maat, zodat deze zonder verdere nabehandeling direct kunnen worden geplaatst. Van belang is dat u eerst een keuze maakt tussen 2 typen polycarbonaat platen; kanaalplaten en massieve platen.

  • Polycarbonaat serre van kanaalplaten

Kanaalplaten zijn polycarbonaat tunnelplaten welke geleverd kunnen worden inclusief bevestigingsmateriaal. U kunt ten eerste losse kanaalplaten op maat met losse profielen en ander toebehoren bestellen. In dit geval kunt u de platen ook schuin laten zagen, op basis van een tekening en offerte. Als u een standaard rechte serre heeft kunt u ook een complete set bestellen. We verkopen deze platen in zowel helder als opaal – beiden niet transparant.

  • Polycarbonaat serre van massieve platen

Indien u meer doorkijk wilt zijn massieve polycarbonaat platen een betere keuze. Voor serres is vooral helder polycarbonaat geschikt. Eventueel kunt u kiezen voor de kraswerende variant. Indien u wat minder lichtdoorlaat wilt zijn smoke grijze platen of bronzen platen ook een optie. Bij de massieve platen verkopen wij geen profielen. Wel hebben we bijpassende schroeven. Als u deze wilt gebruiken is het van belang dat u zelf een frame in elkaar zet. Als het gaat om een wat groter project kunt u ook gebruik van maken van onze inmeet- en montageservice. Voor kleinere projecten kunt u terecht bij onze klantenservice voor advies.

  • Een combinatie van kanaalplaten en massieve platen

Sommige klanten maken een serre van kanaalplaten én massieve platen. Zij kiezen er bijvoorbeeld voor om de zijkanten van massieve platen te maken maar het ‘dak’ wel van kanaalplaten. Zo ontstaat er een wat meer geborgen sfeer. Ook wordt er soms gekozen om bijvoorbeeld 2 zijwanden van kanaalplaten te maken om de inkijk van buiten minder te maken. Dit omdat kanaalplaten niet transparant zijn. Een lang verhaal kort; afhankelijk van de wensen en de exacte locatie van de serre kunnen er allerlei combinaties worden gemaakt.

Plexiglas of polycarbonaat voor serre?

Bij wie wat meer bekend is met kunststoffen zal misschien de vraag rijzen of er niet beter gebruik gemaakt kan worden van plexiglas. Geen rare gedachte, want ook plexiglas is een prima keuze voor een serre. Plexiglas is 25 keer zo sterk als glas, polycarbonaat 250 keer. In principe is plexiglas echter sterk genoeg voor buiten. De sterkte van polycarbonaat is vooral nodig als het echt gaat om veiligheidsglas. U kunt dus overwegen of dit in uw geval nodig is. Als u het materiaal zelf wilt bewerken (denk aan gaten boren of zagen) is polycarbonaat een fijnere optie. U kunt hier makkelijk doorheen zagen of boren. Een nadeel van polycarbonaat is wel dat het wat sneller krast. Plexiglas is iets minder krasgevoelig.

Zowel polycarbonaat als plexiglas zijn dus prima keuzes. Uw project en wensen zullen bepalen wat de ideale kunststof is om de perfecte serre voor u te realiseren.

Toch advies nodig?

Wilt u meer weten over een serre van polycarbonaat? Neem dan contact op met onze klantenservice om uw wensen te bespreken. We hebben ruime ervaring en denken graag mee over de diverse opties zodat u de benodigde platen precies goed en p maat geleverd krijgt.