Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas rood

Rood plexiglas kopen
Plexiglas is een materiaal dat prima te gebruiken is als vervanger voor glas. Het ziet er net zo mooi uit en is daarbij ook nog eens veel sterker dan gewoon glas. Daar komt bij dat plexiglas in een groot aantal verschillende kleuren te krijgen is. Bij Plexiglas.nl hebben we een ruim assortiment met verschillende kleuren voor u klaarstaan. Zo verkopen we bijvoorbeeld plexiglas in rood. Dit is een kleur die een prachtig effect geeft en die dan ook mooi voor klussen of projecten gebruikt kan worden. We raden u aan om eens in ons assortiment te komen kijken als u op zoek bent naar rood plexiglas.
Plexiglas in rood kopen
Als u op zoek bent naar rood plexiglas, dan helpen wij u graag verder. We verkopen plexiglas dat wij helemaal voor u op maat zagen. Geef gewoon even aan ons aan welke afmetingen en vorm het plexiglas moet hebben en wij zorgen ervoor dat het aan u wordt afgeleverd. We hebben mensen en machines klaarstaan om voor u de hoogste kwaliteit te garanderen. U kunt uiteraard ook even bij ons komen kijken als u op zoek bent naar andere kleuren plexiglas. Het glas dat wij leveren is sterk, eventueel nog eenvoudig door uzelf na te bewerken en leverbaar in een groot aantal verschillende diktes.
Meer weten over plexiglas in rood?
U wilt plexiglas in rood kopen maar heeft hier nog wel wat vragen over? Of misschien zoekt u wel advies over welke soort en dikte plexiglas het best geschikt is voor uw klus? Wat uw vraag ook is, wij staan altijd klaar om deze voor u te beantwoorden. Neem dan ook even contact met ons op, zodat wij u een duidelijk antwoord kunnen geven op uw vragen. We hebben bij Plexiglas.nl de mooiste soorten glas voor u klaarstaan, waar u direct mee aan de slag kunt gaan. Dit glas is geschikt voor vele verschillende toepassingen.

Eco-proofPlexiglas zwart 2 mm met Röhm logo

PLEXIGLAS® zwart 2 mm | 100×100 cm

 32,00

Incl. BTW:  38,72