Soort

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas platen anti-reflex/ontspiegeld

Met anti-reflex (ontspiegeld) plexiglas heeft u geen last van weerspiegeling. Wordt vaak gebruikt in musea, galerijen en huiskamers.

  • Eénzijdig gematteerd
  • 100% op maat te bestellen
  • Versterkt de kleurhelderheid
plexiglas ontspiegeld

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 2 mm

 43,00 per m2

Incl. BTW:  52,03 per m2

plexiglas ontspiegeld

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 3 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

Plexiglas anti-reflex 2 mm
Plexiglas anti-reflex 3 mm
plexiglas anti-reflex 2 mm
plexiglas anti-reflex 3 mm
plexiglas anti-reflex 2 mm
plexiglas anti-reflex 3 mm
Plexiglas anti reflex 2 mm

Kenmerken van anti-reflex/ontspiegelde plexiglas plaat

Anti-reflex plexiglas wordt steeds vaker ingezet als vervanger van glas. Plexiglas anti-reflex (ontspiegeld) is namelijk erg sterk en slagvast. Daarnaast is het materiaal ook een stuk veiliger. Er zou in het anti-reflex plexiglas een ster of scheur kunnen ontstaan, maar het zal nooit kapot spatten zoals gewoon glas. De gematteerde laag van het anti-reflex plexiglas zorgt ervoor dat u geen weerspiegeling heeft. Het is daardoor wel belangrijk dat het ontspiegelde plexiglas direct tegen het voorwerp ligt. Als het voorwerp te ver van het ontspiegelde plexiglas ligt, kunt u het niet scherp meer zien.

Plaat plexiglas anti-reflex/ontspiegeld op maat bestellen

U kunt bij ons ontspiegelde plexiglas platen op maat bestellen. In het overzicht van onze producten kunt u kiezen voor de dikte die u nodig heeft. In het product wat u heeft geselecteerd vindt u een rekenmachine waarin u de gewenste afmetingen kunt invoeren. Als u dit heeft gedaan verschijnt direct de prijs en het gewicht van het maatwerk. Vervolgens kunt u het product in uw winkelwagen doen, en de bestelling plaatsen.

Bewerkingen plaat acrylaat ontspiegeld

Wij kunnen de plexiglas platen anti-reflex niet alleen voor u op maat zagen, er zijn ook nog wat andere bewerkingen die wij voor u kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een plexiglas plaat anti-reflex (ontspiegeld) zagen, plexiglas plaat anti-reflex (ontspiegeld) frezen, plexiglas plaat anti-reflex (ontspiegeld) boren en plexiglas plaat anti-reflex (ontspiegeld) graveren. Heeft u interesse in één van deze bewerkingen voor uw ontspiegelde plexiglas? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Toepassingen met plexiglas plaat anti-reflex

Heeft u een toepassing waar glas voor nodig is, maar wilt u geen weerspiegeling? Dan is ons anti-reflex/ontspiegelde plexiglas perfect voor u. De gematteerde laaf op het ontspiegelde plexiglas zorgt ervoor dat er geen weerspiegeling te zien is. Daarnaast zorgt deze laaf voor een intensere diepte van het beeld en versterkt het de helderheid van de kleuren. Veel van onze klanten gebruiken deze ontspiegelde plexiglas platen dan ook voor hun posters, schilderijen of foto’s, zowel in huis als musea of galerijen. Deze gematteerde laag beschermt uw afbeeldingen ook tegen UV-straling, waardoor het anti-reflex plexiglas én uw afbeeldingen niet verkleuren. Dit prachtige materiaal geeft een professionele en ingetogen uitstraling aan uw posters, schilderijen of foto’s. Het is belangrijk dat u de afbeeldingen direct tegen de anti-reflex plexiglas plaat.

Plexiglas anti reflex 2 mm

Plexiglas platen anti-reflex 2 mm en 3 mm

Wij hebben twee verschillende diktes ontspiegeld plexiglas in ons assortiment. Bij ons kunt u een plexiglas plaat anti-reflex/ontspiegeld 3 mm en plexiglas plaat anti-reflex/ontspiegeld 2 mm bestellen. Wilt u advies over de dikte die u nodig heeft voor uw project? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Uitzetten plexiglas plaat anti-reflex/ontspiegeld

Er is een mogelijkheid dat de anti-reflex/ontspiegelde plexiglas platen bij verschillende temperaturen kunnen uitzetten of krimpen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer u het ontspiegelde plexiglas besteld, bijvoorbeeld wanneer u de plexiglas plaat ontspiegeld in een frame of sponning wilt verwerken. Bij anti-reflex plexiglas gaat dit om 0,07 mm per meter per graad.