Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Lengte

Meer tonen Minder tonen

Buitendiameter

Meer tonen Minder tonen

Wanddikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Melk plexiglas

Melk plexiglas is lichtdoorlatend maar niet transparant. Perfect voor toepassingen waarbij licht belangrijk is, maar inkijk ongewenst. 

  • Lichtdoorlatend, maar niet doorzichtig
  • Ideaal voor lichtreclame
  • Ook verkrijgbaar in polycarbonaat
plexiglas buis opaal

Plexiglas buis opaal 100 x 94 mm

 146,00

Incl. BTW:  176,66

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 2 mm

 29,00 per m2

Incl. BTW:  35,09 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 3 mm

 34,00 per m2

Incl. BTW:  41,14 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 4 mm

 47,00 per m2

Incl. BTW:  56,87 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 5 mm

 59,00 per m2

Incl. BTW:  71,39 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 6 mm

 91,00 per m2

Incl. BTW:  110,11 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 8 mm

 119,00 per m2

Incl. BTW:  143,99 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 10 mm

 155,00 per m2

Incl. BTW:  187,55 per m2

Wat is melk plexiglas?

Wat is melk plexiglas precies? Wij leggen het u graag uit, zodat u goed weet of het past bij uw project. Plexiglas (PMMA), oftewel acrylglas, is een stevig kunststof materiaal, dat lichter en goedkoper is dan glas, maar wel sterker. Dankzij deze uitstekende eigenschappen kent plexiglas vele toepassingen. De variant melk plexiglas, officiëel opaal plexiglas, is lichtdoorlatend maar niet transparant. U kunt er dus niet doorheen kijken. Ideaal als privacy belangrijk is, maar u niet teveel wilt inleveren op lichtinval. Melk plexiglas wordt ook vaak gecombineerd met ledverlichting voor een prachtig diffuus licht. Indien u een nóg meer slagvaste variant wenst, die makkelijk zelf te bewerken is, kunt u ook kiezen voor opaal polycarbonaat.

Gebruik melk plexiglas

Zowel particulieren als bedrijven maken veel gebruik van melk plexiglas. In en rondom huis kunt u denken aan een douchecabine waarin u niet meteen te kijk staat, tussendeuren met lichtdoorlatende delen of een tochtvrij balkon zonder inkijk. In kantoorruimtes creëren melk plexiglas wanden de nodige privacy tussen kamers, waarbij het licht blijft doorstromen. Ook reclamebakken aan gevels zijn vaak van melk plexiglas. Gecombineerd met LED-verlichting zorgt dit voor een prachtig diffuus licht. Tot slot wordt melk plexiglas gebruikt voor tal van creatieve doeleinden, van lichttafels en lantaarns tot lichtletters of een kunststof tafelblad.

Wilt u zelf aan de slag gaan met plexiglas? Lees dan onze veelgestelde vragen zoals ‘Kan ik plexiglas kitten?‘ of ‘Hoe kan ik plexiglas polijsten?‘.

Melk plexiglas reclamebak

Een reclamebak van acrylaat is bijzonder geliefd onder bedrijven. U heeft hier waarschijnlijk meer voorbeelden van gezien dan waar u zich bewust van was! In de avonduren pronken deze opaal plexiglas reclamebakken vanaf vele gevels naar voorbijgangers. Melk plexiglas met ledverlichting zorgt voor een schitterende lichtspreiding, het is prima te bestickeren en de lichtbron wordt veilig afgeschermd. De kunststof plaat is sterk bestand tegen weersomstandigheden en vandalisme. Aan het einde van de dag verlaat u met een gerust hart uw pand. Dit terwijl de reclamebak, voorzien van melk plexiglas, zijn werk doet.

Melk plexiglas op maat

Wij verkopen melk plexiglas op maat in diktes van 2 millimeter, 3 millimeter, 4 millimeter, 5 millimeter, 6 millimeter, 8 millimeter en 10 millimeter. Welke dikte u nodig heeft hangt natuurlijk af van uw project. Naast de dikte beïnvloeden ook de afmetingen van de plaat de buigbaarheid. Onze tabellen geven meer uitleg over de benodigde dikte. Houd er rekening mee dat melk plexiglas kan uitzetten of krimpen bij temperatuurverschillen. Ook al gaat het slechts om enkele millimeters, bij bepaalde bewerkingen kan het problemen opleveren, zoals bij de verwerking van plexiglas in een kozijn.

Melk plexiglas bestellen bij Plexiglas.nl

Staat er een mooi project op de planning? Bij ons kunt u gratis uw melk plexiglas op maat bestellen. Ook kunt u uw plaat laten bewerken. Wij kunnen graveren, schuine zijden maken of gaten boren. Wij ontvangen daarvoor graag een tekening waarop u de gewenste bewerkingen aangeeft. Aan de hand hiervan sturen wij u een offerte toe. Heeft u hier verder nog vragen over? Neem dan even contact op met onze klantenservice.