Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Trespa® kopen

Wilt u Trespa® kopen? Dan heeft u de keuze uit Trespa® Izeon® of onze huismerk HPL platen. Bestel online op maat, eventueel met bewerkingen.

  • Veilig online Trespa® kopen
  • Krasvast & onderhoudsvriendelijk
  • Voor buiten & binnen (weerbestendig en hufterproof)
Op aanvraagtrespa 9005 Jet Black dubbele schaduw

Trespa® Izeon® RAL 9005 gitzwart 6 mm | op maat | enkelzijdig

 120,00 per m2

Incl. BTW:  145,20 per m2

Op aanvraagTrespa® Izeon® RAL 9010 zuiverwit 6 mm hoofdafbeelding

Trespa® Izeon® RAL 9010 zuiverwit 6 mm | op maat | enkelzijdig

 120,00 per m2

Incl. BTW:  145,20 per m2

Op aanvraagTrespa® Izeon® RAL 7016 antraciet grijs kleurstaaltje

Trespa® Izeon® RAL 7016 antraciet grijs 6 mm | op maat | enkelzijdig

 120,00 per m2

Incl. BTW:  145,20 per m2

Op aanvraagTrespa® Izeon® RAL 9001 crème wit hoofdafbeelding

Trespa® Izeon® RAL 9001 crème wit 6 mm | op maat | enkelzijdig

 120,00 per m2

Incl. BTW:  145,20 per m2

Op aanvraagTrespa® Izeon® RAL 9016 verkeerswit kleurstaaltje

Trespa® Izeon® RAL 9016 verkeerswit 6 mm | op maat | enkelzijdig

 120,00 per m2

Incl. BTW:  145,20 per m2

Op aanvraagTrespa® Izeon® RAL 7065 lichtgrijs 6 mm kleurstaaltje

Trespa® Izeon® RAL 7035 lichtgrijs 6 mm | op maat | enkelzijdig

 120,00 per m2

Incl. BTW:  145,20 per m2

Op aanvraagTrespa® Izeon® RAL 5011 Staalblauw kleurstaaltje

Trespa® Izeon® RAL 5011 staalblauw 6 mm | op maat | enkelzijdig

 120,00 per m2

Incl. BTW:  145,20 per m2

Op aanvraagTrespa® Izeon® RAL 6009 dennengroen kleurstaaltje

Trespa® Izeon® RAL 6009 dennengroen 6 mm | op maat | enkelzijdig

 120,00 per m2

Incl. BTW:  145,20 per m2

hpl wit plaat

HPL plaat wit RAL 9016 | 3 mm

 39,00 per m2

Incl. BTW:  47,19 per m2

hpl wit plaat

HPL plaat wit RAL 9016 | 4 mm

 43,00 per m2

Incl. BTW:  52,03 per m2

hpl wit plaat

HPL plaat wit RAL 9016 | 5 mm

 51,00 per m2

Incl. BTW:  61,71 per m2

hpl wit plaat

HPL plaat wit RAL 9016 | 6 mm

 54,00 per m2

Incl. BTW:  65,34 per m2

hpl wit plaat

HPL plaat wit RAL 9016 | 8 mm

 79,00 per m2

Incl. BTW:  95,59 per m2

hpl wit plaat

HPL plaat wit RAL 9016 | 10 mm

 97,00 per m2

Incl. BTW:  117,37 per m2

HPL antraciet plaat

HPL plaat antracietgrijs RAL 7016 | 6 mm

 76,00 per m2

Incl. BTW:  91,96 per m2

Trespa® Izeon® RAL 9010 zuiverwit 6 mm boeiboord

Trespa® plaat kopen bij Plexiglas.nl

Gaat u Trespa® platen kopen? Dan bent u bij Plexiglas.nl aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod Trespa® en HPL. We zijn altijd bereid om met u mee te denken over platen buiten ons assortiment. Heeft u bijvoorbeeld een andere kleur, afwerking of afmeting in gedachten? Laat het dan weten aan onze klantenservice, want op aanvraag zijn de mogelijkheden eindeloos.

Trespa® platen kopen op maat

HPL kopen en op maat laten maken door Plexiglas.nl is ook geen enkel probleem. Rechttoe rechtaan maten, een plaat van 60×40 cm bijvoorbeeld, kunt u direct bij het product invoeren. Hierna verschijnt de bijbehorende prijs in beeld en kunt u het product in uw winkelwagen plaatsen. Bij speciale vormen, uitsparingen of boorgaten, kunt u het beste even een maatwerktekening aanleveren. Dit mag een duidelijke handgemaakte tekening zijn, maar een digitaal bestand (DXF-bestand bij voorkeur) is nóg handiger.

Meer weten over het aanleveren van de tekening? Bekijk dan onze veelgestelde vraag ‘Hoe lever ik een goede maatwerktekening aan?’.

Wanneer kiest u voor Izeon®?

Izeon® is de productlijn die wij verkopen van het bekende merk Trespa®. Daarnaast kunt u bij ons huismerk HPL platen kopen.

Gaat u buiten aan de slag? Bijvoorbeeld met Trespa® gevelbekleding, boeiboorden, Trespa® reclameborden, Trespa® dakkapellen of speeltoestellen – dan is Trespa® Izeon® perfect. Deze kunststof platen staan bekend om hun duurzaamheid, kleurvastheid en weerbestendigheid. Ze worden getest onder extreme weersomstandigheden, zodat hun kwaliteit ook onder invloed van UV-straling en neerslag perfect behouden wordt. U krijgt 10 jaar garantie op de platen, maar ze gaan bij de juiste montage met gemak 30 jaar mee!

Izeon® platen zijn 6 mm dik en hebben een standaard afmeting van 3050×1530. In het online assortiment van Plexiglas.nl kunt u de volgende Trespa® Izeon® platen kopen:

Heeft u een andere kleur, maat of dikte nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice – zij denken graag met u mee!

Wanneer kiest u voor ons huismerk?

HPL platen kopen van ons huismerk is vooral interessant bij binnen gebruik. De kwaliteit is net iets minder dan die van Trespa® panelen. Dit zit hem dan vooral in de kleurvastheid en weerbestendigheid. Dat zijn invloeden waar u binnenshuis nauwelijks mee te maken heeft. Dat neemt overigens niet weg dat HPL huismerk ook prima buiten kan worden toegepast. De platen zullen alleen wat minder lang mee gaan dan Izeon® platen. Bij Trespa® heeft u dan ook 10 jaar garantie en bij ons huismerk niet.

Binnenshuis kunt u Trespa® gebruiken in de badkamer, denk aan een douchewand of achterwand. Maar ook als keukenblad, tussendeur, tafelblad, keukenfront, wandbekleding, reclamebord, etc.

Onze huismerk platen zijn ook allemaal verkrijgbaar in een dikte van 6 mm. Met uitzondering van HPL wit, deze zijn ook te bestellen in de volgende diktes: 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm en 10 mm. Naast wit hebben we ook HPL huismerk antraciet, donkergroen, crème, donkerblauw, lichtgrijs en zwart.

Meer weten over de verschillende prijzen? Lees dan onze blog over Trespa® prijzen.

Trespa HPL deuren zorgcentra

Trespa platen kopen & monteren

Indien u Trespa wilt gaan monteren, zijn er verschillende bevestigingsmethodes mogelijk. Afhankelijk van de toepassing kunt u gaan schroeven of lijmen.

Schroeven

Het schroeven van HPL heeft als voordeel dat u minder afhankelijk bent van de weersomstandigheden op het moment van monteren. Of het nu warm of koud, nat of droog is – schroeven kan in principe altijd. Een nadeel van schroeven is dat er gaten geboord moeten worden, waardoor weersinvloeden het materiaal na plaatsing uiteindelijk wel kunnen beïnvloeden.

Onze HPL schroeven zijn beschikbaar in dezelfde kleuren als de platen zelf. Dit zorgt ervoor dat de schroeven nauwelijks zichtbaar zijn. Houd wel rekening met de uitzettingscoëfficiënt van Trespa®. Het zet zo’n 0,06 mm per graad per meter uit. Daarom adviseren wij bij het gebruik van onze schroeven met een diameter van 4,8 mm om boorgaten van minimaal 8 mm te gebruiken. Zo heeft het materiaal genoeg ruimte om uit te zetten of te krimpen.

Verlijmen

Gaat u Trespa® kopen maar wilt u in plaats van schroeven liever verlijmen? Dan kunt u gebruik maken van ons Pro Part® Panelbonding lijmsysteem. Deze verlijmingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor het lijmen van gevelplaten. De volledige set bestaat uit kunststof primers, lijm, tape en andere accessoires. U kunt de producten ook los bestellen.

Indien u voor een binnentoepassing Trespa® wilt verlijmen, dan kunt u gebruik maken van onze Plexiglas Bonder. Dit is een stevige witte kit. Eventueel kunt u ons kitpistool erbij aanschaffen zodat u direct aan de slag kunt.

Voor meer tips leest u onze FAQ ‘Hoe kan ik Trespa® bevestigen?‘ of ‘Hoe kan ik Trespa ® blind bevestigen?‘.

Trespa® kopen en zelf bewerken

Gaat u HPL platen kopen en wilt u hier liever zelf mee aan de slag te gaan? Dat kan ook! Het bewerken van de platen is vergelijkbaar met het bewerken van hardhout. U gebruikt dus hardstalen gereedschappen. Trespa® is een nóg harder materiaal dan de huismerk platen en dus ook iets lastiger te bewerken. U kunt de platen boren, frezen of zagen.

Toch liever uitbesteden? Neem dan contact op met onze klantenservice – zij helpen u graag persoonlijk verder.