Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Soort

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas platen spiegel

Eenzijdige plexiglas spiegelplaat op maat. Duurzaam en stevig kunststof. Lichter dan gewoon glas van gelijke dikte en weerbestendig.

  • Lichter dan gewoon glas van gelijke dikte
  • UV- en weerbestendig
  • Onderhoudsarm, gaat lang mee
plexiglas spiegelplaten

Plexiglas spiegel zilver 3 mm

 64,00 per m2

Incl. BTW:  77,44 per m2

plexiglas spiegelplaten

Plexiglas spiegel zilver 5 mm

 106,00 per m2

Incl. BTW:  128,26 per m2

Plexiglas spiegel 3 mm

Eigenschappen van spiegel plexiglas plaat

Glazen spiegels zijn vaak erg zwaar en breukgevoelig. Ben u op zoek naar een lichtere en onbreekbare spiegel? Zoek dan niet verder. Onze plexiglas spiegelplaten zijn lichter, sterker en goedkoper dan glazen spiegelplaten. De spiegelplaten laten geen licht door. Om uw platen zo goed mogelijk te beschermen, leveren wij onze plexiglas spiegelplaten met hoge kwaliteit beschermfolie aan beide zijden.

Plexiglas spiegel op maat bestellen

Wilt u een spiegel op maat? Dat komt goed uit. Wij zagen onze plexiglas spiegelplaten voor u op maat, zonder extra zaagkosten. De maximale afmeting van een plexiglas spiegelplaat is 300×200 cm. U kunt in het overzicht van de producten voor de gewenste dikte kiezen. In dit product vindt u een rekenmachine waar u de gewenste afmetingen kunt invoeren. Wanneer u dit doet, ziet u meteen de prijs en het gewicht van uw maatwerk. Vervolgens kunt u het product in uw winkelmandje plaatsen.

Bewerkingen spiegel plexiglas

Bij Plexiglas.nl kunnen wij, naast het volledig op maat zagen van uw plexiglas spiegels, ook een aantal andere bewerkingen voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan plexiglas spiegelplaat zagen, plexiglas spiegelplaat frezen, plexiglas spiegelplaat boren en plexiglas spiegelplaat graveren. Heeft u interesse in het matte plexiglas met één van deze bewerkingen? Vraag dan een offerte bij ons aan. Meer informatie over de bewerkingen die wij kunnen uitvoeren? Neem dan contact op onze klantenservice.

Toepassingen met plexiglas spiegelplaat

Het voordeel van een plexiglas spiegelplaat is dat deze vele malen lichter is dan een glazen spiegel van gelijke dikte. Hierdoor kan de plexiglas spiegelplaat voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden. Omdat plexiglas nagenoeg onbreekbaar is, kunnen de spiegelplaten van plexiglas ook goed worden gebruikt in sportscholen of gymzalen. Mocht er bijvoorbeeld een bal tegenaan komen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over glasscherven in de sportruimte. Ontzettend veilig dus!

Plexiglas spiegel 3 mm

Spiegel acrylaat platen 3 mm en 5 mm

Wij hebben twee verschillende diktes plexiglas spiegels in ons assortiment. Bij ons kunt u plexiglas spiegelplaat 3 mm en plexiglas spiegelplaat 5 mm volledig op maat bestellen.

Uitzetten plexiglas spiegelplaat

Er is een mogelijkheid dat een plexiglas spiegelplaat bij verschillende temperaturen kunnen uitzetten of krimpen. Ook al gaat dit maar om een paar mm, het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden, bijvoorbeeld als u de plexiglas spiegel in een frame of sponning wilt verwerken. Bij een plexiglas spiegelplaat gaat dit om 0,07 mm per meter per graad.