**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Polycarbonaat smoke grijs 8 mm

Polycarbonaat smoke grijs is 250x sterker als glas, UV-bestendig & weerbestendig. Bovendien licht in gewicht en daardoor prettig te monteren. Voor 12u besteld, morgen in huis!

 • Transparant, grijs getint
 • Tweezijdige UV-beschermlaag
 • 250 keer sterker als glas
 • Vandalismeproof & inbraakwerend
 • Goed te bewerken
 • Max. afmeting 300x200 cm (lxb)
Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 129,47 Excl. BTW: € 107,00
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Prijs per meter € 1,50 ( omtrek )
Incl. BTW:
Excl. BTW:

Prijs per m2:  € 107,00

Totale prijs: Incl. BTW: € 129,47 Excl. BTW: € 107,00
Voeg toe aan winkelmandje

Productbeschrijving

Polycarbonaat smoke grijs 8mm eigenschappen

LEXAN™, lexaan en Calibre, het is allemaal polycarbonaat, maar dan met een merknaam. Eigenlijk komt het allemaal op hetzelfde neer. Polycarbonaat is een supersterk, slagvast materiaal, dat bekend staat als dé ideale vervanger van glas. Dit komt omdat het veilig en slagvast is. Het is zelfs zo slagvast dat het wordt beschouwd als 250x sterker als glas. Polycarbonaat is bovendien vandalismebestendig en weerbestendig. Polycarbonaat platen van Plexiglas.nl zijn voorzien van een UV-bestendige laag. Hierdoor vergeelt het materiaal niet. Dit geldt ook voor de objecten onder of achter het polycarbonaat. Een ander voordeel van polycarbonaat is dat het goed te monteren is. Dit heeft te maken met 2 eigenschappen: doordat het een behoorlijk zacht (let op, niet flexibel) materiaal betreft, is het goed te bewerken zonder dat het splintert. Bovendien is het licht van gewicht, waardoor ook minder sterke mensen dit materiaal prima kunnen plaatsen.

Polycarbonaat getint smoke grijs op maat kopen

Bij plexiglas.nl bestelt u uw smoke grijs polycarbonaat volledig op maat. U vult hiervoor eerst de gewenste afmetingen in de calculator. Vervolgens kunt u kiezen of uw voorkeur eventueel ook uitgaat naar ‘scherpe randen verwijderen’ en ‘hoeken afronden’. Het verwijderen van de scherpe randen is bedoeld zodat iemand zich niet aan de plaat kan bezeren. Dit is niet zo zeer een zichtbare afwerking. Scherpe randen verwijderen wordt door een van onze productiemedewerkers gedaan met een afbraammesje. Hoeken afronden betekent letterlijk dat de hoeken van uw polycarbonaat plaat worden afgerond. Dit gebeurt met radius 5.

Als u uw maten heeft ingevuld en daarna heeft bepaald of u de scherpe randen wilt laten verwijderen en de hoeken wilt afronden, verschijnt de prijs. Indien u grote aantallen bestelt kunt u ook een offerte opvragen.

Bewerkingen aan uw smoke grijs polycarbonaat

Zoals eerder genoemd is polycarbonaat smoke grijs bewerkvriendelijk. Voor meer informatie over het bewerken van polycarbonaat kunt u kijken op onze pagina over bewerken. Als u het bewerken van de kunststof liever aan ons uitbesteed is dit ook mogelijk. Wij kunnen gaten boren, frezen, graveren en unieke vormen voor u zagen. Bij interesse hierin kunt u een offerte aanvragen.

Polycarbonaat smoke grijs 8 mm toepassingen

Polycarbonaat smoke grijs in 8 mm wordt voor allerlei projecten gebruikt. Omdat smoke grijs een mooi effect geeft in combinatie met licht wordt het vaak op deze manier gebruikt. Smoke grijs polycarbonaat is echter ook voor andere doeleinden een gewild project. Voorbeelden van gebruik door klanten zijn:

 • Polycarbonaat beglazing
 • Polycarbonaat bootraambeglazing
 • Polycarbonaat afschermplaat
 • Polycarbonaat windscherm

Uitzetting polycarbonaat smoke grijs

Veel materialen krimpen of zetten uit bij  temperatuurverandering. Ook bij polycarbonaat smoke grijs is dit het geval. Het betreft bij dit materiaal 0.065 mm per meter per graad. Dit wil zeggen dat bij elke graad die het kouder wordt 0.065 mm per meter van de plaat krimpt. Bij warmere temperatuur zet hij 0.065 mm per meter uit.

Extra informatie
UV-beschermd ja
Kraswerend nee
Kleur smoke grijs
Dikte 8 mm
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Polycarbonaat smoke grijs 8 mm
Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

 • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

 • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

 • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

 • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.