Hoe heerlijk is het om op de warme dagen lekker op uw balkon te zitten. Veel van onze klanten gebruiken onze plexiglas of polycarbonaat platen om hun balkon winddicht te maken. Zo ook de heer Peters.

Balkon winddicht maken met kunststof platen

Door uw balkon winddicht te maken, kunt u heerlijk uit de wind zitten. U kunt het balkon met plexiglas én polycarbonaat platen dichtmaken. Plexiglas is een geschikt materiaal, omdat het stevig en vlak is. Daarnaast is plexiglas minder krasgevoelig dan polycarbonaat. Polycarbonaat is daarentegen heel slagvast en flexibel. Hierdoor kan het materiaal harde windvlagen goed opvangen, en is het bestand tegen slechte weersomstandigheden. De heer Peters heeft ervoor gekozen om plexiglas platen te gebruiken.

Klant, de heer Peters: "Ik heb met de plexiglas platen een stuk van het balkon dicht gemaakt, zodat wij nu heetlijk uit de wind kunnen zitten. Het is zó helder en mooi, dat het op de foto moeilijk te zien is." 

De Foto Contest van Plexiglas.nl

Wij vinden het geweldig om foto's als deze toegestuurd te krijgen van onze klanten. Op deze manier kunnen wij andere klanten inspireren en laten zien wat er allemaal mogelijk is met onze kunststof platen. Heeft u onze kunststof platen gebruikt voor een project? Doe dan mee aan onze Foto Contest. Stuur een mooie foto van uw toepassing met de kunststof platen naar actiepagina@plexiglas.nl en vermeld daarbij het ordernummer van uw bestelling. U maakt dan automatisch kans op een plexiglas cadeau naar keuze!