Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Foto Contest

foto contest
Doe mee aan onze Foto Contest en maak kans op een plexiglas cadeau naar keuze! Mail ons een foto van het product van de toepassing waarbij u een product van ons heeft gebruikt. Vermeld in de mail uw naam én het ordernummer.

Doe mee

Klant vertelt: ‘Balkon tochtvrij’

19/11/2016

09:03

Hoe heerlijk is het ook op wat koudere dagen lekker op uw balkon te kunnen zitten. Veel van onze klanten gebruiken onze plexiglas of polycarbonaat platen om hun balkon winddicht te maken. Zo ook meneer Peters.

Balkon winddicht maken met kunststof platen

Door uw balkon winddicht te maken, kunt u heerlijk uit de wind zitten. U kunt het balkon met plexiglas platen of polycarbonaat platen dichtmaken. Plexiglas is een geschikt materiaal, omdat het stevig en vlak is. Daarnaast is plexiglas minder krasgevoelig dan polycarbonaat. Polycarbonaat is daarentegen wel wat krasgevoeliger. Hier tegenover staat staat het feit dat polycarbonaat heel slagvast en flexibel is. Hierdoor kan het materiaal harde windvlagen goed opvangen, en is het bestand tegen slechte weersomstandigheden.

De heer Peters heeft vanwege de krasgevoeligheid toch gekozen om plexiglas platen te gebruiken.

“Ik heb met de plexiglas platen een stuk van het balkon dicht gemaakt, zodat wij nu heerlijk uit de wind kunnen zitten. Op de foto is het lastig te zien, maar het materiaal oogt echt kraakhelder. Mijn vrouw is er ook heel blij mee!” 

Foto van een balkon met plexiglas of polycarbonaat

Wij vinden het altijd leuk om foto’s als die van meneer Peters toegestuurd te krijgen van onze klanten. Op deze manier kunnen we zien waarvoor onze platen gebruikt worden, en andere klanten tonen wat er allemaal mogelijk is met onze kunststof platen. Gebruikt u onze plexiglas of polycarbonaat platen voor uw balkon? Doe dan mee aan onze Foto Contest. Stuur een mooie foto van het geheel naar actiepagina@plexiglas.nl en vermeld daarbij het bestelnummer. U maakt dan kans op een cadeau naar keuze!

>