Dikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Opaal plexiglas

Opaal plexiglas heeft een unieke uitstraling. Dankzij de melkwitte laag zijn deze platen semi-transparant, oftewel licht doorschijnend.

  • Gratis op maat gemaakt
  • Lichtdoorlaat van ong. 40%
  • Stevig & licht in gewicht
plexiglas opaal

Plexiglas opaal 2 mm

 29,04 per m2

Excl. BTW:  24,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 3 mm

 43,56 per m2

Excl. BTW:  36,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 4 mm

 58,08 per m2

Excl. BTW:  48,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 5 mm

 71,39 per m2

Excl. BTW:  59,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 6 mm

 91,96 per m2

Excl. BTW:  76,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 8 mm

 146,41 per m2

Excl. BTW:  121,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 10 mm

 183,92 per m2

Excl. BTW:  152,00 per m2

Op zoek naar opaal plexiglas?

Als u op zoek bent naar opaal plexiglas, dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op Plexiglas.nl. Opaal, oftewel melk plexiglas, wordt over het algemeen vooral gebruikt voor tussendeuren, lichtkoepels en verlichting. Het materiaal heeft een lichtopbrengst van ca. 40% en zorgt voor een charmante, diffuse lichtdoorlaat. Opaal plexiglas wordt vooral gebruikt in combinatie met licht. Het kan ook gebruikt worden voor reclamedoeleinden, aangezien het zich goed laat beplakken met stickers met een reclame-uiting. Plexiglas is een sterke kunststof en lijkt sterk op glas zonder dat er scherven ontstaan als het breekt. Het is zodoende een veiligere keuze dan het gebruik van gewoon glas.

Kwaliteit opaal plexiglas

Wilt u opaal plexiglas kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt op Plexiglas.nl namelijk altijd de beste kwaliteit plexiglas. Het materiaal is verkrijgbaar in meerdere verschillende kwaliteiten. Gaat u opaal plexiglas kopen van een mindere kwaliteit, dan zult u zien dat u hiermee plexiglas in huis haalt waar u weinig plezier aan beleeft. Het gaat makkelijker stuk en beschadigt sneller. Het plexiglas dat we bij Plexiglas.nl verkopen is altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit is glas dat lang meegaat en wel tegen een stootje kan.

In ons assortiment vindt u overigens ook andere tinten, kleuren en afwerkingen. U kunt kiezen uit plexiglas helder, wit, zwart, UV-doorlatend, ontspiegeld, spiegel, piramide, mat en kraswerend. Zo zit er voor iedereen iets bij! Wij zijn ook voortdurend bezig om ons assortiment uit te breiden met de laatste trends op het gebied van kunststoffen. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief!

Gebruik van opalen platen

Plexiglas in de tint opaal wordt veel gebruikt in combinatie met licht. Zo kunt u denken aan dakplaten of lichtplaten voor bijvoorbeeld een afdak, overkapping, lichtstraten of carport. De melkwitte laag zorgt ervoor dat u privacy heeft. Dat maakt de platen overigens ook populair als douchewand of tussendeur. Ook wordt opaal plexiglas vaak gebruikt in verlichting, zoals plafondverlichting of lichtbakken.  De lichtdoorlaat van 40% zorgt voor een mooie, diffuse lichtspreiding en kan uw interieur een bijzondere uitstraling geven.

Meer weten over dit product?

Als u meer wilt weten over opaal plexiglas, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen in onze webshop. We hebben de veelgestelde vragen over plexiglas in detail beantwoord. Staat uw vraag hier niet bij of wilt u advies over het gebruik van plexiglas? Neem dan contact op met onze klantenservice – zij geven u een passend antwoord.