Dikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Opaal plexiglas

Op zoek naar opaal plexiglas?

Als u op zoek bent naar opaal plexiglas, dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op Plexiglas.nl. Opaal plexiglas wordt over het algemeen vooral gebruikt voor tussendeuren, lichtkoepels en lampen. Het laat zo’n 70 procent van de totale lichtopbrengst door. Opaal plexiglas wordt vooral gebruikt in combinatie met LED-licht of natuurlijk licht. Het kan ook gebruikt worden voor reclamedoeleinden, aangezien het zich goed laat beplakken met stickers met een reclame-uiting. Opaal Plexiglas is een sterke kunststof glas waarbij geen glasscherven ontstaan als het breekt. Het is zodoende een veiligere keuzedan het gebruik van gewoon glas.

Plexiglas opaal kleur

Wilt u plexiglas opaal kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt op Plexiglas.nl namelijk altijd het beste plexiglas dat er te krijgen is. Plexiglas is te verkrijgen in meerdere verschillende kwaliteiten. Gaat u opaal plexiglas kopen van een mindere kwaliteit, dan zult u zien dat u hiermee plexiglas in huis haalt waar u weinig plezier aan beleeft. Het gaat makkelijker stuk en beschadigt sneller. Het plexiglas dat we bij Plexiglas.nl verkopen is altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit is glas dat lang meegaat en wel tegen een stootje kan. Het is daarnaast ook plexiglas waar u goed doorheen kunt kijken.

Meer weten over plexiglas opaal?

Als u meer wilt weten over opaal plexiglas, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen in onze webshop. We hebben de veelgestelde vragen over plexiglas in detail beantwoord. Staat uw vraag hier niet bij of wilt u advies over het gebruik van plexiglas? Dan raden we u aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 2 mm

 29,04 per m2

Excl. BTW:  24,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 3 mm

 43,56 per m2

Excl. BTW:  36,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 4 mm

 58,08 per m2

Excl. BTW:  48,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 5 mm

 71,39 per m2

Excl. BTW:  59,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 6 mm

 91,96 per m2

Excl. BTW:  76,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 8 mm

 146,41 per m2

Excl. BTW:  121,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 10 mm

 183,92 per m2

Excl. BTW:  152,00 per m2