Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Soort

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Lengte

Meer tonen Minder tonen

Breedte

Meer tonen Minder tonen

Buitendiameter

Meer tonen Minder tonen

Wanddikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plastic glas

Kunststof lijkend op glas wordt ook wel ‘plastic glas’ genoemd. Wij verkopen plexiglas en polycarbonaat platen met glaslook, maar met erg mooie voordelen ten opzichte van echt glas. Plastic glas wordt vaak gebruikt voor voorzetramen of scheidingswanden.

  • Plexiglas of polycarbonaat
  • Glashelder
  • Steviger, veiliger en goedkoper dan glas
plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 2 mm

 48,00 per m2

Incl. BTW:  58,08 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 3 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 3 mm

 59,00 per m2

Incl. BTW:  71,39 per m2

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 4 mm

 76,00 per m2

Incl. BTW:  91,96 per m2

5 mm plexiglas mat

Plexiglas mat helder 5 mm

 95,00 per m2

Incl. BTW:  114,95 per m2

-10%plexiglas 6 mm mat

Plexiglas mat helder 6 mm

 102,60 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 137,94.Current price is: € 124,15. per m2

-10%plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas mat helder 8 mm

 137,70 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 185,13.Current price is: € 166,62. per m2

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 3 mm

 81,00 per m2

Incl. BTW:  98,01 per m2

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 4 mm

 109,00 per m2

Incl. BTW:  131,89 per m2

plexiglas helder 25 mm

Plexiglas kraswerend 5 mm

 130,00 per m2

Incl. BTW:  157,30 per m2

-10%Plexiglas piramide structuur helder 3 mm

Plexiglas piramide helder 3 mm

 61,20 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 82,28.Current price is: € 74,05. per m2

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 38 x 32 mm

 35,00

Incl. BTW:  42,35

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 40 x 30 mm

 49,00

Incl. BTW:  59,29

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 40 x 34 mm

 36,00

Incl. BTW:  43,56

plexiglas buizen helder

Plexiglas buis helder 40 x 36 mm

 29,00

Incl. BTW:  35,09

Plastic glas kopen bij Plexiglas.nl

Bij Plexiglas.nl koopt u polycarbonaat of plexiglas als plastic glas. Dit zijn dus geen glazen ramen, maar ramen gemaakt van kunststof. Het gaat natuurlijk niet om het plastic dat u kent van verpakkingen, maar om hard en stevig plastic.

Plexiglas plastic glas

De eerste mogelijkheid voor hard plastic glas is plexiglas. Plexiglas heeft een echte glaslook. Deze kunststof plaat is super sterk en breekt veel minder snel dan glas. Een ideale oplossing voor als u kinderen of huisdieren heeft! Bovendien is een plexiglas plaat goedkoper in aanschaf dan glas. Ook is het erg licht van gewicht, wat monteren of verplaatsen makkelijk maakt. Doordat dit materiaal goed te zagen is kunnen wij dit voor u op maat zagen. Wij doen dit met een CNC-freesmachine, waardoor de afmetingen super nauwkeurig aangehouden zullen worden. Eventueel is plexiglas ook zelf op maat te zagen. Omdat er een kans bestaat op splijten raden wij wel aan om dit door ons te laten uitvoeren.

Sinds kort verkopen wij gerecycled Plexiglas® van het merk Röhm, dus helpt u ook het milieu een handje bij de keuze voor dit materiaal. Ons assortiment in gerecycled Plexiglas® wordt steeds verder uitgebreid.

Raam vervangen door kunststof

Polycarbonaat plastic glas

Een tweede optie voor als u zoekt naar plastic glas is polycarbonaat – ook wel bekend als veiligheidsglas. Polycarbonaat wordt veel gebruikt in voetbalstadions en voor bootramen. Deze kunststof lijkt behoorlijk veel op plexiglas. Polycarbonaat is echter nóg sterker. Waar plexiglas volgens onderzoek 25x zo sterk is als glas, is een polycarbonaat plaat 250x zo sterk als glas van dezelfde dikte. Ook polycarbonaat heeft een licht gewicht. Het is nog wat beter te bewerken dan plexiglas. U kunt het door ons laten zagen op de CNC-machine, maar ook zelf bewerken is een prima en veilige keuze. Het materiaal is wat gevoelig voor doorbuigen, dus het is belangrijk dat u de juiste dikte kiest. Over het algemeen geldt ‘hoe groter het oppervlak van de plaat, hoe dikker de plaat moet zijn’. Een nadeel van polycarbonaat is dat het wat krasgevoelig is. Er kunnen krassen ontstaan als de plaat in contact komt met andere ruwe of scherpe voorwerpen, bijvoorbeeld als u het gaat poetsen. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor kraswerend polycarbonaat. Dit is niet 100% krasvrij, maar er zullen wel minder snel krasjes ontstaan.

Waarvoor wordt dit gebruikt?

Onze klanten gebruiken hun plastic glas voor zeer uiteenlopende projecten. Dit kan zoals gezegd gaan om voorzetramen, bootramen en scheidingswanden, maar ook om kunststof tafelbladen, kunststof carports en overkappingen of wanddecoratie. Voor keukenwanden en badkamerwanden wordt regelmatig polycarbonaat of plexiglas gekozen. Een extra voordeel van het gebruik van deze kunststof platen in vochtige ruimtes is dat kalk minder snel zal hechten.

Plastic glas bestellen

Zoals gezegd kunt u uw plastic glas bij ons op maat bestellen – dit geldt voor zowel plexiglas als polycarbonaat. U kunt de benodigde maten opgeven, en wij zorgen dat de plaat piekfijn op maat gezaagd bij u thuis wordt bezorgd of klaarstaat voor afhalen, net wat u wilt. Indien u speciale vormen of bewerkingen nodig heeft, kunt u deze ook door ons laten uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld platen met uitsparingen laten zagen of gaten laten boren. Er is erg veel mogelijk! Omdat dit speciaal maatwerk is dient u hiervoor een offerte op te vragen.

Mochten er nog vragen zijn over het kopen van plastic kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice medewerkers staan met een glimlach voor u klaar!