Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Polycarbonaat opaal kopen

Polycarbonaat opaal kopen

Bent u op zoek naar een goede dakplaat voor in bijvoorbeeld een aluminium terrasoverkapping? Dan is polycarbonaat een goede keuze. Daarbij is het zo dat dit materiaal in meerdere verschillende soorten te koop is. Om te precies te zijn, zijn er twee uitvoeringen. We hebben het dan over helder polycarbonaat, met daarbij ook polycarbonaat opaal. Laatstgenoemde is een soort opaal die zorgt voor een zachter, enigszins diffuus licht. Hierdoor is opaal polycarbonaat een goede keuze als u meer licht door wilt laten, maar juist de sterkste zonnestralen buiten wilt laten. Vandaar ook dat polycarbonaat opaal een populaire keuze is bij onze klanten.

Aan de slag met polycarbonaat opaal

We hebben opaal polycarbonaat volop voor u klaarstaan. Als u dit materiaal dan ook wilt gebruiken bij die terrasoverkapping, of voor een ander doeleinde, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Geef even door wat de maten moeten zijn van het polycarbonaat en wij zorgen ervoor dat dit helemaal tot op de millimeter perfect voor u wordt gezaagd. Zo kunt u de platen zonder deze verder te hoeven nabewerken aanbrengen in de overkapping. Uiteraard kunt u ook platen bij ons bestellen om al bestaande platen mee te vervangen.

Meer weten over opaal polycarbonaat platen?

Wilt u polycarbonaat opaal kopen in onze webshop en heeft u hier nog wel enkele vragen over? Dan staan wij altijd klaar om deze vragen voor u te beantwoorden. We geven u graag advies over het juiste materiaal en welke soort polycarbonaat het beste bij uw overkapping past. U kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen op onze website, waar we veel informatie hebben staan over onze producten en het gebruik of onderhoud hiervan. Polycarbonaat opaal kopen is bij ons altijd heel eenvoudig en geheel veilig. We hopen u dan ook snel als klant in onze webshop te mogen verwelkomen.