Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas platen zwart

Stevig, uv-bestendig en laat weinig licht door – ons zwarte plexiglas! Volledig op maat met evt. bewerkingen, online te bestellen. De diktes 3 t/m 8 mm van zwart plexiglas zijn gerecycled én recyclebaar.

  • Zwart plexiglas GRATIS op maat
  • 3 t/m 10 mm
  • Sterker dan gewoon glas van gelijke dikte
plexiglas zwart 3 mm

PLEXIGLAS® zwart 3 mm

 39,00 per m2

Incl. BTW:  47,19 per m2

plexiglas zwart 4 mm

PLEXIGLAS® zwart 4 mm

 52,00 per m2

Incl. BTW:  62,92 per m2

plexiglas zwart 5 mm

PLEXIGLAS® zwart 5 mm

 76,00 per m2

Incl. BTW:  91,96 per m2

plexiglas zwart 6 mm

PLEXIGLAS® zwart 6 mm

 91,00 per m2

Incl. BTW:  110,11 per m2

plexiglas zwart 8 mm

PLEXIGLAS® zwart 8 mm

 119,00 per m2

Incl. BTW:  143,99 per m2

-10%plexiglas zwart

Plexiglas zwart 10 mm

 139,50 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 187,55.Current price is: € 168,80. per m2

Plexiglas Zwart 2 mm

Plexiglas plaat zwart eigenschappen

Ons zwarte plexiglas dankt zijn populariteit en bekendheid aan de volgende producteigenschappen: het is licht van gewicht, goedkoper en sterker dan gewoon glas én weer- & uv-bestendig. Plexiglas in de kleur zwart laat ongeveer 4% van het licht door. De gekleurde plexiglas platen zijn gemakkelijk te bewerken, ook door een doe-het-zelver. Al onze zwarte plexiglas platen worden geleverd met hoge kwaliteit beschermfolie aan beide zijden. Wanneer u de zwarte kunststof plaat wilt bewerken is het belangrijk dat u het beschermfolie tijdens het bewerken laat zitten, zo voorkomt u schade aan uw zwarte plexiglas platen.

Bestel zwarte plexiglas platen

Wilt u zwart plexiglas op maat bestellen? Geen probleem. Bij Plexiglas.nl bestelt u zwart plexiglas op maat zonder extra zaagkosten. In het overzicht met alle zwarte plexiglas platen kunt u kiezen voor de dikte die u nodig heeft. In dit product zit een rekenmachine waarin u de gewenste afmetingen kunt invoeren. Wanneer u dit heeft gedaan, verschijnt de prijs en het gewicht van uw zwarte plexiglas op maat, en kunt u de bestelling bij ons plaatsen.

Bewerkingen zwarte plexiglas plaat

Behalve het volledig op maat zagen van uw zwarte plexiglas platen, kunnen wij enkele bewerkingen voor u uitvoeren. Wij kunnen zwart plexiglas zagen, zwart plexiglas frezen, zwart plexiglas boren en zwart plexiglas graveren. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan. Wilt u meer informatie over de mogelijke bewerkingen die wij kunnen uitvoeren met zwart plexiglas? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice.

Toepassingen zwarte platen

Doordat de zwarte acrylglas platen sterker zijn dan glas van gelijke dikte, kunt u dit materiaal uitstekend gebruiken bij toepassingen waar glasscherven ongewenst zijn. Veel van onze klanten verwerken ons zwarte plexiglas in hun meubilair. Doordat het zwarte plexiglas bijna geen licht doorlaat kunt u erg mooi het effect van een dichte (kast)deur creëren. Ook kunt u het zwarte plexiglas erg goed bedrukken of bestikkeren.

Plexiglas Zwart 2 mm

Zwarte acryl platen 3 mm tot 10 mm

Wij hebben verschillende diktes zwart plexiglas in ons assortiment. Bij ons kunt u plexiglas platen zwart 3 mm, plexiglas platen zwart 4 mm, plexiglas platen zwart 5 mm, plexiglas platen zwart 6 mm, plexiglas platen zwart 8 mm en plexiglas platen zwart 10 mm volledig op maat bestellen.

Wij zijn voortdurend bezig om ons assortiment aan te vullen. Binnenkort verschijnen er dan ook weer nieuwe kleuren in onze webshop, waaronder rood plexiglas.

Uitzetten plexiglas plaat zwart

Er is een mogelijkheid dat een zwarte plexiglas plaat bij verschillende temperaturen kan uitzetten of krimpen. Ook al gaat dit maar om een paar mm, het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden, bijvoorbeeld als u het zwarte plexiglas in een frame of sponning wilt verwerken. Bij zwart plexiglas gaat dit om 0,07 mm per meter per graad.