**Zomerse temperaturen! Bestel een raamafdichting op maat voor uw aircoslang**

Plexiglas platen wit

Wit plexiglas bestelt u volledig op maat bij Plexiglas.nl. Weinig lichtdoorlaat en geschikt voor vele verschillende toepassingen.

  • Wit plexiglas volledig op maat
  • Lichtdoorlaat van ong. 4%
  • UV- en weerbestendig

Artikelen 1 tot 15 van 28 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 28 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen van plexiglas platen wit

Ons plexiglas in de kleur wit is zo’n 25 keer sterker dan glas, maar ook lichter in gewicht. Wit plexiglas laat bijna geen licht door. De lichtdoorlaat van wit plexiglas verschilt per dikte: hoe dikker de plaat hoe minder het percentage lichtdoorlaat. De gemiddelde lichtdoorlaat van de witte plexiglas platen is 4%. Doordat beide zijden van ons plexiglas zijn voorzien van een UV-beschermlaag hoeft u zich geen zorgen te maken dat de witte plexiglas plaat vergeelt.

Wit acrylaat op maat bestellen

Bestel uw witte plexiglas plaat volledig op maat bij Plexiglas.nl. Klik in het overzicht van alle witte plexiglas platen op de dikte die u nodig heeft, en vul vervolgens in de calculator de gewenste afmeting in. U kunt dan gelijk de prijs van het witte plexiglas op maat zien. U betaalt geen extra zaagkosten, en krijgt precies wat u nodig heeft.  

Bewerken wit plexiglas

U kunt bij ons wit plexiglas met bewerkingen bestellen. Er zijn een aantal bewerkingen die wij goed voor u kunnen uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan wit plexiglas zagen, wit plexiglas boren, wit plexiglas frezen en wit plexiglas graveren. Wilt u meer informatie over de bewerkingen die wij kunnen uitvoeren met wit plexiglas? Neem dan contact op met onze klantenservice, of vraag een offerte aan.

Mogelijkheden met witte plexiglas platen

Onze witte platen van plexiglas laten weinig licht door. Dit maakt wit plexiglas enorm geschikt om te verwerken in meubilair. U kunt het bijvoorbeeld verwerken in een kast, tv-meubel of tussendeur. Ook is wit plexiglas ideaal om te bedrukken of bestikkeren, bijvoorbeeld met het logo van uw eigen onderneming. Daarnaast is wit plexiglas ook goed te gebruiken voor bewegwijzering of als naambordje.

Witte plexiglas platen 2 mm tot 10 mm

Wij hebben verschillende diktes wit plexiglas in ons assortiment. Bij ons kunt u plexiglas platen wit 2 mm, plexiglas platen wit 3 mm, plexiglas platen wit 4 mm, plexiglas platen wit 5 mm, plexiglas platen wit 6 mm, plexiglas platen wit 8 mm en plexiglas platen wit 10 mm volledig op maat bestellen.

Uitzetten acryl plaat wit

Er is een mogelijkheid dat een witte plexiglas plaat bij verschillende temperaturen kunnen uitzetten of krimpen. Ook al gaat dit maar om een paar mm, het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden, bijvoorbeeld als u het witte plexiglas in een frame of sponning wilt verwerken. Bij wit plexiglas gaat dit om 0,07 mm per meter per graad.