**  Winterse temperaturen! Bestel nu een kunststof voorzetraam op maat **

Trespa®

Een ruim assortiment aan HPL - High Pressure Laminate - platen, onder andere van het merk Trespa®. HPL platen en Trespa® platen, ook bekend als reclameplaten, bestaan uit geperste houtvezels omhuld met 2 lagen hard kunststof. Op maat te bestellen.

  • Incl. eventuele bewerkingen
  • Hard materiaal, weerbestendig & duurzaam
  • Krasvast & makkelijk schoon te maken
  • Trespa® biedt 10 jaar garantie

Artikelen 1 tot 15 van 56 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 56 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Trespa gevelbekleding

HPL Trespa plaat op maat

High Pressure Laminate (HPL) is vooral bekend onder de merknaam Trespa®. We verkopen zowel HPL platen van het merk Trespa® als HPL platen van meer onbekende merken. In de tekst hieronder zullen we zowel de begrippen Trespa® als HPL gebruiken voor dezelfde definitie. Een Trespa® plaat is dus gewoon een HPL plaat met merknaam.

De voordelen van HPL en Trespa® panelen

HPL is een combinatie van hout en kunststof. De basis van HPL is opgebouwd uit een laag van geperste houtvezels. Aan weerszijden heeft HPL een harde kunsthars toplaag, die goed bestendig is tegen weer en wind. Dit maakt de HPL/Trespa® platen voor exterieur enorm goed bruikbaar. Dit enorm harde materiaal is niet zomaar kapot te krijgen! In tegenstelling tot andere materialen is Trespa® onderhoudsarm. Daarnaast is Trespa® krasvast en makkelijk schoon te maken. De HPL Trespa® plaat beschermt uw woning tegen regen, onweer en zon. Het materiaal is duurzaam en zal daarom jaren mee gaan!

Toepassingen met Trespa® platen 

HPL wordt vaak gebruikt voor reclameborden, kunststof informatieborden, kunststof gevelbekleding, interieur, kunststof keukens en kunststof badkamers. HPL platen vormen bovendien een goed alternatief voor houten windveren. Dit vanwege het feit dat HPL nog weerbestendiger is dan aluminium composiet. De uitzettingscoëfficiënt van HPL platen is 0.06 mm. Dit betekent dat het 0.06 mm per meter per graad kan uitzetten of krimpen bij temperatuurverschillen.

Diverse soorten Trespa®/HPL reclameplaten

Trespa® en HPL platen zijn te koop in onze webshop in 2 verschillende soorten: Trespa® op maat, budget HPL platen. De HPL platen worden voornamelijk ingezet voor reclamedoeleinden zoals reclameborden, informatieborden, interieur, gevelbekleding en bewegwijzering. De HPL platen en de Trespa® platen zijn UV-bestendig en zullen niet verkleuren. Bij de Trespa® platen heeft u ook 10 jaar garantie op verkleuring. Alle soorten zijn weerbestendig en ondoordringbaar voor vocht.

Trespa® op maat kopen

U kunt uw Trespa® en HPL platen bij Plexiglas.nl op maat bestellen. Als u geïnteresseerd bent in bewerkingen kunt u een offerte aanvragen. Wij kunnen voor u frezen, gaten boren en graveren maar ook speciale vormen creëren. De bewerkingen van HPL platen worden veelal met onze daarvoor bestemde CNC-machine. Zo maken wij uw Trespa®/HPL plaat op maat!

Reclameplaat Trespa® wit en andere kleuren

De HPL en Trespa® platen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. We verkopen platen in HPL en Trespa® wit, zwarte HPL platen, groene HPL platen, grijze HPL platen en antracieten HPL platen. De maximale afmeting per plaat is 305x130 cm. Deze maximale maat is afhankelijk van het artikel.

HPL platen & Trespa platen afmetingen

We verkopen de HPL en Trespa® platen in diverse diktes. U vindt bij ons Trespa® 6mm, HPL 3mm, HPL 4mm, HPL 5mm, HPL 6mm, HPL 8mm, HPL 10mm en HPL 12mm. Andere diktes van Trespa® zoals Trespa® 3 mm, Trespa® 4mm en Trespa® 5mm zullen binnenkort in ons assortiment verschijnen!