Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Trespa plaat 3mm

Een Trespa plaat van 3mm kopen

Er zijn meerdere verschillende soorten kunststof te krijgen, die allemaal te gebruiken zijn voor verschillende doeleinden. Een van de meer bekende soorten kunststof is het ijzersterke Trespa. Dit is een zogeheten sandwichplaat, die is samengesteld uit meerdere lagen. Bij Plexiglas.nl bestelt u eenvoudig een Trespa plaat van 3mm. Trespa is een materiaal dat bestaat uit drie lagen. In het midden vindt u een laag van houtvezels. Om deze laag houtvezels heen vindt u dan twee harde lagen die zijn gemaakt van een speciaal materiaal. Door deze samenstelling is Trespa een materiaal dat perfect geschikt is als bijvoorbeeld gevelbekleding, maar het kan ook prima gebruik worden in bijvoorbeeld de reclamesector.

Een 3mm Trespa plaat kopen

Bij ons bestelt u heel eenvoudig een Trespa plaat van 3mm. We raden u dan ook aan om deze eens te komen bekijken in ons assortiment indien u deze nodig heeft voor een opdracht, project of klus. We verkopen dit materiaal in meerdere verschillende kleuren. Het is buitengewoon sterk en heeft daarbij ook weinig onderhoud nodig. Het is een materiaal dat met recht extreem weerbestendig genoemd mag worden. Snelle temperatuurwisselingen hebben daarbij ook geen effect op de integriteit van het materiaal. Ook is het materiaal kleurvast en UV-bestendig. Nog een mooi voordeel, dit is een materiaal dat niet brandt, smelt, druipt of explodeert.

Meer weten over een 3mm Trespa plaat?

Wilt u een Trespa plaat van 3mm kopen bij ons? U kunt dan heel eenvoudig een bestelling maken, waarbij wij ervoor zorgen dat het materiaal zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Laat ons weten hoe groot de platen moeten zijn en wij snijden alles helemaal op maat. U kunt er daarbij ook voor kiezen om de platen bij ons te komen ophalen. We geven u dan een korting van 5 procent op uw bestelling. Zo wordt een Tresla plaat van 3mm kopen bij ons ook nog eens heel voordelig.

HPL antraciet 6 mm

HPL plaat antraciet 6 mm

 83,49 per m2

Excl. BTW:  69,00 per m2

HPL plaat groen 6 mm

HPL plaat donkergroen 6 mm

 83,49 per m2

Excl. BTW:  69,00 per m2

HPL wit

Trespa® Izeon® wit 6 mm

 479,95

Excl. BTW:  396,65