Dikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Goedkoop plexiglas

Bent u op zoek naar plexiglas en heeft u een klein budget? Dan is SAN plastic wellicht iets voor u: een harde kunststof gemaakt van acrylaat (PMMA) en polystyreen (PS).

• Net zo sterk als 100% plexiglas
• Makkelijk te bewerken
• Chemische bestendigheid

budget plexiglas

Budget plexiglas helder 4 mm – op maat

 47,92 per m2

Excl. BTW:  39,60 per m2

budget plexiglas

Budget plexiglas helder 5 mm – op maat

 58,81 per m2

Excl. BTW:  48,60 per m2

Budget plexiglas

Budget plexiglas helder 6 mm – op maat

 70,79 per m2

Excl. BTW:  58,50 per m2

budget plexiglas

Budget plexiglas helder 4 mm 100×100 cm

 42,59

Excl. BTW:  35,20

budget plexiglas

Budget plexiglas helder 5 mm 100×100 cm

 52,27

Excl. BTW:  43,20

Budget plexiglas

Budget plexiglas helder 6 mm 100×100 cm

 62,92

Excl. BTW:  52,00

Goedkoop plexiglas is net zo sterk

Deze vorm van plexiglas is goedkoper omdat de plaat een combinatie is van acrylaat (PMMA) en polystyreen (PS). Het toegevoegde polystyreen maakt de plaat goedkoper. Dat doet niks af aan de stevigheid trouwens: deze platen zijn net zo sterk als platen van 100% plexiglas. Het grootste verschil met 100% plexiglas is de blauwe gloed.

Goedkoop plexiglas: chemisch- en hittebestendig

Het goedkope plexiglas, oftewel SAN plastic, wordt in heel veel producten toegepast. Het is een harde en stevige kunststof en heeft een transparante look. Deze doorzichtige plastic plaat is zowel chemisch- als hittebestendig – dat betekent dat het goed tegen chemicaliën en hitte kan. Dit goedkope type plexiglas is bovendien UV-bestendig, stabiel en kan grote overspanningen aan.

Toepassing van goedkoop plexiglas

Ook goedkoop plexiglas is makkelijk te bewerken – het is zelfs nog iets lichter dan regulier plexiglas. U kunt het goed vervormen, maar ook bedrukken. Dat maakt dat het een populair materiaal is in de reclamewereld. Het is namelijk een uitermate geschikt materiaal om te bedrukken of om bijvoorbeeld relatiegeschenken van te maken. Maar u kunt het ook terugvinden in auto-onderdelen, huishoudelijke producten of elektronische apparatuur. Verder kunt u ook bij beglazing, kuchschermen, glas in lood voorzetramen, displays, standbouw of winkelinrichting kiezen voor deze goedkope vorm van plexiglas. Wij zagen gratis uw plexiglas op maat. Let wel op, want SAN plastic is minder geschikt voor toepassingen buitenshuis. Het heeft een lage slagvastheid en het kan dus niet zo goed tegen een stootje.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of twijfelt u of het goedkope plexiglas geschikt is voor uw doel? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee!