Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Soort

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas 1mm

Plexiglas van 1mm dik kopen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van plexiglas, die u plexiglas van 1mm dik kan leveren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We verkopen dit materiaal namelijk bij Plexiglas, nl, waar we de beste producten op het gebied van plexiglas en andere soorten kunststof voor u klaar hebben staan. We zijn de specialisten op het gebied van plexiglas en leveren dit dan ook aan u in meerdere verschillende diktes. 1mm plexiglas is ook maar een van de vele producten die wij in het assortiment voor u klaar hebben staan. Wilt u hier meer over weten? Gewoon even contact opnemen met ons en wij beantwoorden alle vragen die u heeft.

plexiglas helder mat 3 mm

Plexiglas anti reflex / ontspiegeld 2 mm

 48,00 per m2

Incl. BTW:  58,08 per m2

-10%plexiglas opaal

Plexiglas opaal 2 mm

 26,10 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 35,09.Current price is: € 31,58. per m2

De specialisten op het gebied van plexiglas

We vinden het heel belangrijk om u de best mogelijke kwaliteit te leveren als het op plexiglas aankomt. We zorgen ervoor dat dit gratis voor u op maat wordt gezaagd. Geeft u gewoon aan ons door in welke maat u het plexiglas nodig heeft en wij zorgen ervoor dat dit in de juiste maat bij u wordt afgeleverd. Wij leveren dit plexiglas bij u af, maar u kunt er ook voor kiezen om plexiglas van 1mm te kopen en dit dan zelf bij ons af te komen halen. U betaalt dan namelijk 5% minder dan wanneer u het plexiglas door ons bij u laat afleveren. Indien u een bestelling maakt van meer dan 250 euro, dan hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen. Online betalen is bij ons altijd veilig.

Meer weten over plexiglas van 1mm?

Indien u meer wilt weten over 1mm plexiglas, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op Plexiglas.nl. We hebben hier uitgebreide informatie over onze producten voor u bij elkaar staan. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eens contact met ons op te nemen met uw vragen. We geven u graag advies over het beste plexiglas voor uw project of klus. Samen met u bekijken we dan ook hoeveel u nodig heeft en hoe dik dit plexiglas moet zijn. Plexiglas van 1mm kopen? Bij ons maakt u snel en eenvoudig een bestelling.