Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Soort

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas platen kraswerend

Plexiglas plaat met éénzijdige kraswerende coating. Hiermee bent u verzekerd van verzorgd en glashelder plexiglas. Dit kraswerende plexiglas is op maat te bestellen. Vraag een offerte aan voor bewerkingen. 

  • Eénzijdige kraswerende coating
  • Glashelder en transparant
  • UV- en weerbestendig
  • 25x sterker dan glas
plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 3 mm

 81,00 per m2

Incl. BTW:  98,01 per m2

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 4 mm

 109,00 per m2

Incl. BTW:  131,89 per m2

plexiglas helder 25 mm

Plexiglas kraswerend 5 mm

 130,00 per m2

Incl. BTW:  157,30 per m2

Kenmerken van kraswerende plaat

Ons kraswerende plexiglas is aan één zijde voorzien van een kraswerende coating. Deze kraswerende laag zorgt er niet alleen voor dat het materiaal minder snel beschadigt, maar ook dat het gemakkelijker schoon te houden is. Dat komt omdat het bij het kraswerende plexiglas niet erg is als u er iets ruwer op boent. Let wel: dit materiaal is niet 100% krasvrij, dus enige voorzichtigheid blijft geboden.

De andere zijde van dit kraswerende plexiglas is voorzien van een UV-beschermlaag, die ervoor zorgt dat het materiaal niet vergeelt. Plexiglas kraswerend is slagvast en weerbestendig. Hierdoor is het materiaal ook geschikt voor toepassingen buitenshuis. Doordat plexiglas zo’n 50% lichter is dan gewoon glas van gelijke dikte is het gemakkelijk te vervoeren en te monteren.

Plaat plexiglas kraswerend op maat bestellen

Bij ons kunt u kraswerende plexiglas platen volledig op maat bestellen. Wij hebben diverse diktes plexiglas in ons assortiment. Als u klikt op het product wat u nodig heeft verschijnt er een calculator, waarin u de gewenste afmetingen kunt invoeren. Vervolgens verschijnt het gewicht en de prijs van uw maatwerk, en kunt u de bestelling toevoegen aan uw winkelwagen.

Bewerkingen plaat plexiglas met kraswerende coating

Naast dat wij de acrylaat platen met kraswerende coating voor u op maat kunnen zagen, zijn er ook nog een aantal andere bewerkingen die wij voor u uit kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan plexiglas kraswerend zagen, plexiglas kraswerend boren, plexiglas kraswerend frezen en plexiglas kraswerend graveren. Heeft u interesse in één van deze bewerkingen? Vraag dan een offerte aan of neem contact op met onze klantenservice?

Toepassingen met plexiglas plaat kraswerend

De plexiglas platen kraswerend zijn aan één zijde voorzien van een kraswerende coating, en aan de andere zijde van een UV-beschermlaag. U kunt de plexiglas platen kraswerend bijvoorbeeld gebruiken als tafelblad. Het tafelblad van plexiglas zal altijd mooi blijven, en is gemakkelijk schoon te maken. Ook zien we dat klanten onze plexiglas platen met kraswerende coating gebruiken voor kasten, interieurbouw en beglazing.

Plexiglas platen kraswerend van 3 mm tot 5 mm

Wij hebben verschillende diktes kraswerend plexiglas in ons assortiment. Bij ons kunt u een plexiglas plaat kraswerend 3 mm, plexiglas plaat kraswerend 4 mm en plexiglas plaat kraswerend 5 mm bestellen. Twijfelt u over de dikte die u nodig heeft voor uw project? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice voor uw vraag.

Uitzetten plexiglas plaat kraswerend

Tijdens het bestellen van uw kraswerende plexiglas is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat het materiaal kan uitzetten of krimpen bij verschillende temperaturen. Dit is bijvoorbeeld extra belangrijk als u de kraswerende plexiglas plaat in een frame of sponning wilt plaatsen. Bij een kraswerende plexiglas plaat gaat dit om 0,07 mm per meter per graad.