Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas 2mm

Plexiglas van 2mm dikte

Bij Plexiglas.nl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar platen van plexiglas. Dit is een sterk materiaal dat een mooie vervanger is van gewoon glas. Wij verkopen plexiglas platen in meerdere verschillende diktes. Bent u op zoek naar plexiglas van 2mm dikte? Dan raden wij u aan om een kijkje te komen nemen in het assortiment van Plexiglas.nl. Wij hebben dit product namelijk voor u klaarstaan, waarbij we het voor u in elk gewenst formaat kunnen snijden. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een groot aantal standaard maten die u direct bij ons kunt bestellen. U vindt deze allemaal overzichtelijk op de site.

Plexiglas van 2 mm

Wilt u plexiglas van 2mm kopen? Wij hebben de hoogste kwaliteit plexiglas voor u klaarstaan. Wij verkopen dit materiaal in verschillende diktes en elke gewenste afmeting. Wij hebben het daarnaast in het assortiment staan in twee verschillende soorten. Plexiglas.nl verkoopt namelijk zowel geëxtrudeerd als gegoten plexiglas. Gegoten plexiglas is daarbij de sterkste vorm van de twee. Het is hierdoor wel duurder, maar ook meer betrouwbaar. Daarmee willen we overigens niet zeggen dat geextrudeerd plexiglas geen goed materiaal is. Het heeft zelfs als extra voordeel dat het goedkoper is dan gegoten plexiglas.

Meer weten over plexiglas 2mm?

Wij vertellen u graag meer over onze producten. Wij kunnen u dan adviseren over welke soort plexiglas het beste is voor uw doeleinden. Plexiglas van 2 mm is dik genoeg om voor vele verschillende klussen gebruikt te worden, maar wij hebben eventueel ook plexiglas in het assortiment dat dikker is. Daarnaast verkopen wij ook plexiglas buizen en plexiglas blokken. Op onze webshop vindt u hier meer informatie over. Plexiglas 2mm kopen? Dan zit u bij ons goed.

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 3 mm

 112,53 per m2

Excl. BTW:  93,00 per m2

plexiglas helder

Plexiglas kraswerend 4 mm

 152,46 per m2

Excl. BTW:  126,00 per m2

plexiglas helder 25 mm

Plexiglas kraswerend 5 mm

 179,08 per m2

Excl. BTW:  148,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 2 mm

 29,04 per m2

Excl. BTW:  24,00 per m2

polycarbonaat helder

Polycarbonaat helder 2 mm

 35,09 per m2

Excl. BTW:  29,00 per m2