Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas 60x60

Plexiglas van 60×60 kopen

Bent u op zoek naar plexiglas van hoge kwaliteit? Het beste plexiglas dat er te krijgen is? Dan nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen in onze webshop. We hebben bij Plexiglas.nl namelijk het ruimste assortiment plexiglas van de hoogste kwaliteit voor u bij elkaar gezet. Zoekt u bijvoorbeeld plexiglas van 60×60? Laat ons weten hoeveel u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat het bij u wordt afgeleverd. Plexiglas is een perfect materiaal om te gebruiken bij uw project of in uw huis. Het is sterk, licht, scherp geprijsd en ziet er prachtig uit.

Het beste 60×60 plexiglas online

Als u plexiglas koopt, dan is het goed om dit aan te schaffen bij een specialist op het gebied van alles wat met plexiglas te maken heeft. Wij hebben veel kennis van het materiaal en kunnen u dan ook alle advies geven dat u nodig heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft met dit materiaal? Zoekt u advies over hoe u twee delen plexiglas aan elkaar kunt plakken? Of wilt u direct een bestelling bij ons maken? Wij zorgen ervoor dat dit allemaal zo snel mogelijk voor elkaar komt. Bij ons haalt u plexiglas in huis waar u meteen mee aan de slag kunt gaan.

Wilt u plexiglas 60×60 kopen?

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van plexiglas. Vul vandaag nog ons contactformulier in als u vragen heeft over ons bedrijf. We hebben verschillende soorten kunststofglas in de aanbieding. Samen met u bekijken we welke soort glas het beste geschikt is voor u. Indien u bij ons een bestelling maakt zorgen wij ervoor dat het glas zo snel mogelijk uw kant op wordt gebracht. U kunt er ook voor kiezen om het glas meteen bij ons op te komen halen. U krijgt dan 5% korting op de verkoopprijs van uw bestelling.

plexiglas spiegelplaten

Plexiglas spiegelplaat zilver 3 mm

 85,91 per m2

Excl. BTW:  71,00 per m2

Eco-proofPlexiglas helder 5 mm met Röhm logo

PLEXIGLAS® helder 6 mm

 78,65 per m2

Excl. BTW:  65,00 per m2

plexiglas helder

Plexiglas helder 15 mm

 211,75 per m2

Excl. BTW:  175,00 per m2