Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas platen UV-doorlatend

UV-doorlatende plexiglas platen. Geschikt als zonnebankplaten. Naast het volledig op maat zagen, kunnen wij ook andere bewerkingen uitvoeren.

  • UV-doorlatend, maar vergeelt niet!
  • 100% maatwerk
  • Echte must voor zonnebanken en moestuinen
plexiglas helder

Plexiglas UV-doorlatend 3 mm

 75,00 per m2

Incl. BTW:  90,75 per m2

plexiglas helder

Plexiglas UV-doorlatend 4 mm

 99,00 per m2

Incl. BTW:  119,79 per m2

Plexiglas UV-doorlatend 3 mm

Eigenschappen van UV-doorlatend plexiglas

Alle mooie eigenschappen van UV-doorlatend plexiglas maakt het een perfect alternatief van gewoon glas. Het UV-doorlatende plexiglas is slagvast, licht van gewicht en goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver. Het slagvaste en sterke karakter van het UV-doorlatende plexiglas zorgt ervoor dat het materiaal nooit uit elkaar zal spatten, wat het materiaal een stuk veiliger maakt dan gewoon glas. Het lichte gewicht van het plexiglas UV-doorlatend maakt dat het monteren en het vervoeren een stuk gemakkelijker wordt.

Het standaard heldere plexiglas in ons assortiment is níet UV-doorlatend. Dit betekent dat er geen UV-straling door de plaat heen kan komen. Deze UV-doorlatende plexiglas platen laat de UV-straling wél door. Overigens zijn deze UV-doorlatende platen wel UV-bestendig. Hierdoor wordt voorkomen dat de platen na verloop van tijd zullen vergelen door de zon. Tenslotte leveren wij al onze plexiglas platen met hoge kwaliteit beschermfolie aan beide zijden.

UV-doorlatende plexiglas platen op maat bestellen

U kunt uw UV-doorlatend plexiglas op maat bestellen. In het overzicht kunt u kiezen voor de dikte UV-doorlatend plexiglas die u nodig heeft. In ieder product zit een calculator waarin u de gewenste afmetingen kunt invoeren. Als u dit heeft gedaan verschijnt direct de prijs en het gewicht van uw maatwerk.

Plexiglas plaat UV-doorlatend bewerken

Wij zagen uw UV-doorlatende plexiglas op maat, maar daarnaast zijn er ook nog wat andere bewerkingen die wij kunnen uitvoeren. Wij bewerken ons plexiglas onder een CNC-machine. De volgende bewerkingen kunnen wij voor u uitvoeren: plexiglas plaat UV-doorlatend zagen, plexiglas plaat UV-doorlatend frezen, plexiglas plaat UV-doorlatend boren en plexiglas plaat UV-doorlatend graveren. Wilt u UV-doorlatend plexiglas bestellingen met één of meerdere van deze bewerkingen? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Als u het plexiglas liever zelf wilt bewerken, is dit ook mogelijk. Sommige van onze klanten boren bijvoorbeeld zelf de gaten. Wanneer u zelf bewerkingen met uw UV-doorlatende plexiglas wilt uitvoeren raden wij aan om het beschermfolie tijdens het bewerken te laten zitten. Hierdoor wordt de kans op schade tijdens het bewerken een stuk kleiner. Het zelf bewerken van uw plexiglas platen is bovendien volledig op eigen risico.

UV-doorlatend plexiglas in gebruik

Doordat dit plexiglas plaatmateriaal UV-straling doorlaat is het enorm geschikt voor gebruik in zonnebanken. Bij ons kunt u uw UV-doorlatende plexiglas zonnebankplaten volledig op maat laten maken. Hiervoor kunt u een offerte bij ons aanvragen. Andere veelvoorkomende toepassingen met UV-doorlatend plexiglas zijn bijvoorbeeld kweekkassen of medische apparatuur.

Plexiglas UV-doorlatend 3 mm

Plexiglas platen UV-doorlatend 3 mm en 4 mm

Wij verkopen twee verschillende diktes UV-doorlatend plexiglas, namelijk plexiglas UV-doorlatend 3 mm en plexiglas UV-doorlatend 4 mm op maat.

Uitzetten UV-doorlatend plexiglas

Bij verandering van temperatuur is er een mogelijkheid dat het UV-doorlatende plexiglas kan krimpen of uitzetten. Tijdens het bestellen van uw plaatmateriaal is het belangrijk dat u hier rekening mee houdt, zeker wanneer u uw UV-doorlatende plexiglas in een frame of sponning wilt verwerken. Bij UV-doorlatend plexiglas gaat dit m 0,07 mm per meter per graad.