UV-beschermd

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas 6mm

Plexiglas van 6mm kopen

Bij Plexiglas.nl vindt u het ruimste assortiment plexiglas oplossingen dat online te vinden is. We verkopen platen in verschillende diktes, maar daarnaast ook buizen en blokken. Wat u op het gebied van plexiglas ook nodig heeft, bij ons kunt u er zeker van zijn dat we het in het assortiment hebben. We kunnen daarbij ook al uw platen geheel voor u op maat snijden. We verkopen plexiglas in meerdere verschillende diktes. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar plexiglas van 6 mm dikte? Dit verkopen wij zowel in standaard afmetingen als geheel op maat gesneden. We vertellen u hier graag meer over.

Plexiglas van 6mm kopen

Als u op zoek bent naar een webshop waar u eenvoudig het plexiglas kunt kopen wat u nodig heeft, dan raden wij u aan om vandaag nog een kijkje te komen nemen bij Plexiglas.nl. U koopt bij ons eenvoudig plexiglas van 6mm dikte, maar we hebben ook plexiglas in andere diktes op voorraad.

Wilt u ook Plexiglas van 6mm kopen?

Voor plexiglas van 6 mm bent u bij Plexiglas.nl altijd aan het juiste adres. Wij verkopen dit materiaal namelijk al flink wat jaren en hebben er veel ervaring mee. Bij ons vindt u het plexiglas daarnaast ook nog eens tegen de scherpst mogelijke prijzen. Wilt u advies hebben over welk plexiglas het beste op uw wensen aansluit, of welk soort plexiglas u het beste kunt gebruiken? Dan raden wij u aan om hier vandaag eens contact over op te nemen met ons. We geven u graag advies op maat en antwoord op al uw vragen.

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 6 mm

 89,54 per m2

Excl. BTW:  74,00 per m2

plexiglas wit

Plexiglas wit 6 mm

 89,54 per m2

Excl. BTW:  74,00 per m2

plexiglas zwart

Plexiglas zwart 6 mm

 89,54 per m2

Excl. BTW:  74,00 per m2

plexiglas helder

Plexiglas helder 6 mm

 78,65 per m2

Excl. BTW:  65,00 per m2