Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas platen opaal

Plexiglas opaal, ook wel bekend als plexiglas melkwit, is sterker en lichter in gewicht dan gewoon glas. Bij Plexiglas.nl kunt u opaal plexiglas GRATIS op maat bestellen. Vraag een offerte aan voor bewerkingen als gaten boren, vormen zagen en graveren

  • 25x sterker dan glas van gelijke dikte
  • Lichtdoorlaat van ong. 40%, prachtig met (LED) licht
  • UV-bestendig
-10%plexiglas opaal

Plexiglas opaal 2 mm

 26,10 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 35,09.Current price is: € 31,58. per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 3 mm

 34,00 per m2

Incl. BTW:  41,14 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 4 mm

 47,00 per m2

Incl. BTW:  56,87 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 5 mm

 59,00 per m2

Incl. BTW:  71,39 per m2

-10%plexiglas opaal

Plexiglas opaal 6 mm

 81,90 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 110,11.Current price is: € 99,10. per m2

-10%plexiglas opaal

Plexiglas opaal 8 mm

 107,10 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 143,99.Current price is: € 129,59. per m2

-10%plexiglas opaal

Plexiglas opaal 10 mm

 139,50 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 187,55.Current price is: € 168,80. per m2

Kenmerken van opaal plexiglas platen

Opaal plexiglas, ook wel plexiglas melkwit, is erg populair. De kleur staat ook wel bekend als melkwit. Melk plexiglas platen hebben een witte look, maar laten nog wel wat licht door. Het materiaal heeft een lichtdoorlaat van ongeveer 40%. Het opalen plexiglas is aan beide zijden van de plaat voorzien van een UV-beschermlaag. Hierdoor zal de polycarbonaat plaat niet vergelen en blijft de kleur na verloop van tijd nog steeds hetzelfde. Opaal plexiglas is stevig, vlak, weerbestendig en licht van gewicht.

Opaal plexiglas volledig op maat

Bij ons kunt u opalen plexiglas platen volledig op maat bestellen, zonder extra zaagkosten. Hierdoor bestelt u dus precies wat u nodig heeft. Wanneer u naar het product gaat wat u wilt bestellen, kunt u in de calculator de gewenste afmetingen invoeren. U krijgt dan ook meteen de prijs en het gewicht van het plexiglas opaal te zien.

Opaal plexiglas bewerkingsmogelijkheden

Naast dat wij de plexiglas opaal platen voor u op maat zagen, zijn er een aantal andere bewerkingen die wij voor u kunnen uitvoeren. Wij kunnen bijvoorbeeld plexiglas platen melkwit zagen,  boren, vormen frezen en plexiglas platen opaal graveren. Als u geïnteresseerd bent in opaal plexiglas op maat met extra bewerkingen kunt u een offerte bij ons aanvragen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met opalen plexiglas platen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice.

Toepassingen met opalen acryl plaat

Opaal plexiglas is licht van gewicht en stevig. Dat maakt het melkwitte plaatmateriaal enorm geschikt voor diverse doeleinden. Het opalen plexiglas heeft een witte tint en laat licht door, maar je kunt er niet goed doorheen kijken. Daardoor is het opalen plexiglas geschikt als u wat privacy wilt, maar niet wilt dat er veel licht verloren gaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opaal plexiglas scheidingswand, opaal plexiglas veranda of opaal plexiglas voorzetraam.

Opaal plexiglas is ontzettend mooi in combinatie met LED-licht. Wanneer u LED-strips achter een plexiglas plaat opaal plaatst, kunt u fraaie lichteffecten creëren. Veel van onze klanten gebruiken de plexiglas platen in opaal bijvoorbeeld voor een  LED-embleemlamp.

Opalen plexiglas platen 2 mm tot 10 mm

Wij hebben verschillende diktes opaal plexiglas in ons assortiment. Bij ons kunt u plexiglas platen opaal 2 mm, plexiglas platen opaal 3 mm, plexiglas platen opaal 4 mm, plexiglas platen opaal 5 mm, plexiglas platen opaal 6 mm, plexiglas platen opaal 8 mm en plexiglas platen opaal 10 mm volledig op maat bestellen.

Uitzetten plexiglas plaat in opaal (melkwit)

Er is een mogelijkheid dat een plexiglas plaat in de tint opaal bij verschillende temperaturen kan uitzetten of krimpen. Ook al gaat dit maar om een paar mm, het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden, bijvoorbeeld als u het melkwitte plexiglas in een frame of sponning wilt verwerken. Bij opaal plexiglas gaat dit om 0,07 mm per meter per graad.